בוקר טוב

סמדר בנ

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב

כולכם ישנים? תתעוררו.... אני שמה פעמי דרומה. שיהיה לכולם יום טוב ורגוע.

בוקר טוב , אני התעוררתי כבר מזמן

שמה פעמי לכל מיני סידורים מנסה להקדים את החום הגדול. יום טוב לכולנו. יום חמישי מתקרב.....

עציון

New member
גם אני שם פעמי. רק לא יודע לאן קודם

למשרד? למשימה שאשתי הטילה עלי? לים? צפונה? דרומה? כמה קשה להחליט שיש כל כך הרבה אופציות.... יום טוב לכולם.

סמדר, רציתי לכתוב לך למסור ד"ש

לחייל שלי שנמצא ליד הדרום שלך. "כמו אחרים הוא לובש בגדי חאקי ולרגליו נעליים גבוהות, רק שבעיני הוא אינו דומה לאיש, הוא יחיד ומיוחד מאוד!"

oshiko

New member
נצלד"ש (ניצול ד"ש). גם שלי בסביבה

מתאמן על כל מיני מתקנים

הי, והמשך יום טוב כמו שהיה עד כה

ויש גם היום כדורגל או יש פסק זמן? סתם שנדע.

oshiko

New member
../images/Emo86.gif אין פסק זמן. משחקים גורליים

שאסור להחמיץ בשום פנים ואופן. ספרד נגד אוקראינה. זה פשוט מאד ספרדים נגד אשכנזים. בבית הספר של זוגתי היה יחס 50:50 בין אשכנזים לספרדים. הם היו עושים משחק ספרדים נגד אשכנזים. אחד שמואל שהיה מעורב היה תמיד השופט (מסכן) ... ערב-הסעודית נגד תוניסיה. במהלך המשחק תהיינה חמש הפסקות תפילה לאללה וואכבר. גרמניה נגד פולין. ייקים נגד פולנים. מלחמת עולם תהיה שם. הנס, פיקשתי את הכדור 40 זנטימטר משפיץ השמאלי של רחבת חמש! סטשק, גול? איך אתה יכול לעשות לי דבר כזה? אחרי שאתה יודע כמה אני סבלתי לרוץ כל חיום אחרי פרנץ?

אתה מכור אמיתי.בוודאי שלא נחמיץ../images/Emo8.gif

ואיך בלי מנוי ? אושיקו, קדימה מחפשים מאמן

oshiko

New member
אני לא רואה בינתים, רק עוקב באינטרט

המשחקים השווים באמת, כמו ברזיל אתמול ועוד כמה בשבוע הבא, משודרים ללא החבילה בערוץ 2. גם כל משחקי השלבים המתקדמים. פולניות בטח מחכות למשחק של פולין בערב. זה המשחק המאוחר. אצל הפולנים, כידוע, אין משחק מקדים.

זה סימן שאתה לא מכיר פולניות

משחק מקדים אצל פולנים זה להראות לפולניות הוכחה שהחברה הכי טובה שלה עשתה שיפוץ אף וזה לא האף האמיתי שלה.

mars4

New member
אצל פולניות יש רק משחק מקדים

כי פתאום הם מבחינות בכתם על התיקרה ואתה נשאר עם כאב ב---ם.

מאקי

New member
ערב טוב .. תיכף..

היום יש מסיבת סיום ביסוד לבננו הצעיר.. כמובן שהוא נורא רצה שיוד יבוא.. אבל לשם שינוי אני אפילו לא העלתי את זה לדיון השבוע.. לא פה ולא שם.. חחחחחחחחחחחח השפתרתי נכון????????

mars4

New member
אני הולך עם תוכנית המשחקים

ואין אירוע שאני מאשר את השתתפותי לפני שאני מוודא מה קורה במונדיאל. זה לא בשבילי כמובן אלא רק בשביל שאוכל לעדכן את החיל... אין ברירה משהו צריך להקריב עצמו למען המולדת...

oshiko

New member
"מה העניינים, גבר?"

"בסדר..." "יוצא מחר?" "תגיע לפה עם הווסט" "??? איזה ווסט? להגיע אליך?" "אה ... אני מארגן פה את האנשים לאימון. נדבר אחרי זה".

mars4

New member
משחק מדהים. ספרד שאף

פעם לא מצליחה ביורו או במונדיאל למרות שיש לה את אחת הליגות החזקות בעולם, הולכת כנראה להפתיע בגדול. חברי בברצלונה משמינים מנחת (לא שככה חסר להם...) ואפילו קיבלו ממני מייל ברכות.

oshiko

New member
תמסור ד"ש לחבר'ה מה Ramblas

בשנה שעברה היה שם כנס חברה עולמי, עשינו שם טיול אופנים, ביקור בבניינים העקומים של גאודי. עיר נחמדה.

oshiko

New member
תארו לכם שיהיה משחק ... ../images/Emo86.gif

סרביה ומונטנגרו נגד טרינידד וטובגו. איזה בלגן. 4 נבחרות על מגרש אחד.

למעלה