שאסור להחמיץ בשום פנים ואופן. ספרד נגד אוקראינה. זה פשוט מאד ספרדים נגד אשכנזים. בבית הספר של זוגתי היה יחס 50:50 בין אשכנזים לספרדים. הם היו עושים משחק ספרדים נגד אשכנזים. אחד שמואל שהיה מעורב היה תמיד השופט (מסכן) ... ערב-הסעודית נגד תוניסיה. במהלך המשחק תהיינה חמש הפסקות תפילה לאללה וואכבר. גרמניה נגד פולין. ייקים נגד פולנים. מלחמת עולם תהיה שם. הנס, פיקשתי את הכדור 40 זנטימטר משפיץ השמאלי של רחבת חמש! סטשק, גול? איך אתה יכול לעשות לי דבר כזה? אחרי שאתה יודע כמה אני סבלתי לרוץ כל חיום אחרי פרנץ?
המשחקים השווים באמת, כמו ברזיל אתמול ועוד כמה בשבוע הבא, משודרים ללא החבילה בערוץ 2. גם כל משחקי השלבים המתקדמים. פולניות בטח מחכות למשחק של פולין בערב. זה המשחק המאוחר. אצל הפולנים, כידוע, אין משחק מקדים.
היום יש מסיבת סיום ביסוד לבננו הצעיר.. כמובן שהוא נורא רצה שיוד יבוא.. אבל לשם שינוי אני אפילו לא העלתי את זה לדיון השבוע.. לא פה ולא שם.. חחחחחחחחחחחח השפתרתי נכון????????
ואין אירוע שאני מאשר את השתתפותי לפני שאני מוודא מה קורה במונדיאל. זה לא בשבילי כמובן אלא רק בשביל שאוכל לעדכן את החיל... אין ברירה משהו צריך להקריב עצמו למען המולדת...
פעם לא מצליחה ביורו או במונדיאל למרות שיש לה את אחת הליגות החזקות בעולם, הולכת כנראה להפתיע בגדול. חברי בברצלונה משמינים מנחת (לא שככה חסר להם...) ואפילו קיבלו ממני מייל ברכות.