בוקר טוב ...

נ י נ י

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ...

יש כאן אולי מישהו שלומד/ למד על תולדות יפן המסורתית ואולי יש לו מבחנים או שאלות לדוגמא??? תודה למי שכבר עזר ותודה למי שיעזור :)

נ י נ י

New member
תל אביב , מנדזיני מירון . משו כזה

בכל מקרה .. כל דבר יכול לעזור העיקר לא לקרוא כל היום סיכומים של היסטוריון

מדזיני?? גם אתכם הוא מלמד?

אותנו הוא לימד עכשיו יפן המודרנית. היה מבחן די קשה... גם אצלכם יש לו איזה קטע עם כיווצי תחת?? ועם להזכיר כל אירוע אפשרי בהסטוריה, קשור או לא... ואם זה קשור לזכרונות הילדות שלו אז בכלל טוב (למרות שלא נראה לי שהוא חי בטווח הזמן של הקורס שלכם, הוא לא עד כדי כך חתיאר) סתם, בסך הכל הוא מעניין.. אבל אין מה להשוות עם שילוני הגורו שלנו בקשר לחומר, נתתי לך כבר את הקובץ עם המושגים. מקוה שעזר. את שנה א', נכון? איך היה המבחן של ניקי?

נ י נ י

New member
חחחחחח

כיווצי תחת ?? לא ... אבל הבנאדם לא מחובר למציאות . זה בטוח - אצלנו הוא רק מדבר על מלחמת העולם השנייה ואני לא אתפלא אם בסוף תהיה על זה שאלה חח הקובץ שנתת לי עזר ותודה:)) המבחן ביפנית לא היה קל , אני מודה ובשביל מישהי שיודעת את החומר יצאתי קצת מבואסת אבל אני מנופפת ב90 שלי בגאווה :)

../images/Emo45.gif

לא נראה לי שהוא יודע על הפורום הזה... אבל אם הוא במקרה פה אז ごめんあさい וגם הכל ברוח טובה. בקשר למבחן - ניקי דווקא נתנה לנו מבחן יחסית קל. הוצאתי 97

נ י נ י

New member
אני אמסור לו מחר במבחן :)

ושיחקת אותה !!! 97 כל הכבוד ... עכשיו אני יודעת שנפלתי על האדם הנכון להציק לו חחח סתם ברוח טובה

למעלה