בוקר טוב!

oceanblaze

New member
לא נו!! ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ממ..הפורום יהיה שונה בלעדייך נו.
המון המון המון הצלחה בהמשך!
היית מנהלת מעולה [
], זה יהיה כ"כ מוזר כאן בלעדייך. o_O ותחזרי לבקר!! לפחות תכתבי פה מדי פעם.
אהה! כנסי לכאן! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=302&msgid=66629458 את באה. אני לא רוצה לשמוע תירוצים. מצידי תברחי מהצבא. את חייבת לבוא.

Shiri from the block

Active member
למה רק חמישי?../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif הצבא לא משחרר אותך לימי חופש בחגים?../images/Emo12.gif אני זוכרת איך בסוכות היית פה מלא זמן../images/Emo12.gif

oceanblaze

New member
נמ..

אני אשתדל שיהיה בחמישי. אני אשאל את ההורים.
תודיעי לי בוודאות אם את תגיעי בחמישי, כי יש לי התחייבות קודמת..ואני צריכה לדעת אם לבטל או לא.. :)

Shiri from the block

Active member
לא, זה לא יעזור..../images/Emo113.gif גם אם זה יהיה ביום חמישי היא רק יוצאת בשעה 5 ועד שהיא תגיע [הבסיס בחיפה] ייקח לה איזה שעתיים או יותר, אז זה ממש לא משתלם לה../images/Emo10.gif

../images/Emo7.gif!!!!!!

חבל מאוד שאת עוזבת
אני לא מכירה אותך טוב כמו השאר, אבל ההיית מנהלת מדהימה
אני אתגעגע אליך מאוד
ובהצלחה בכל דבר שתעשי בהמשך, וכמובן בצבא
!

12 Not Like You

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo29.gif

לפני הכל רציתי להגיד לך תודה, כשהייתי ממש חדשה את קיבלת אותי ממש יפה למרות שלא דיברתי ממש יפה מאיזו שהיא סיבה
אבל לאחר זמן למדתי לשרשר בזכות זה שהערת לי והכל אז הרבה הרבה הרבה תודה
ורציתי להגיד לך שאת מנהלת מדהימה!
בכל הפורמים שאני נמצאת בהם [ויש הרבה] חברי הפורום לא מגובשים כמו כאן! את והדר דואגות לכך שהפורום יהיה מקום נעים להיות בו והלתעדכן בכל הקשור לבקסטריט בויז
הדר היא גם מנהלת מדהימה אבל בלעדייך זה יהיה קצת שונה
ולמרות שלא יצא לנו להכיר כ"כ טוב אני רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך המון ואני אתגעגע המון
תבואי לבקר מידי פעם
ב-
ירדן

sivanick

New member
../images/Emo7.gif.

לפחות תכתבי פה מידי פעם, שיהיה לך זמן..
היית מנהלת מדהימה ותהיי חסרה פה. למרות שכבר אמרתי לך, בהצלחה בצבא ובכל..העיקר שתהיי מרוצה. :)

למעלה