בוקר טוב!

Blank Smile

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב!

סלחו לי על ההודעה החדשה, אבל היי, אני מרשה לעצמי. אפילו לנעוץ אותה.
חזרתי עכשיו הביתה אחרי שבועיים
בבסיס, אז תסלחו לי חוסר ההודעות. ואם כבר חוסר הודעות, אז זה כנראה המקום להכניס את הסיבה להודעה הזאת.. טוב, אז.. כמו שידעתם [או שחלקכם לא ידעו..], הדר הצטרפה לניהול איתי בגלל העומס וחוסר הזמן שלי מאז הצבא, והתכנון היה שכשאני אתגייס היא תחליף אותי לגמרי. אבל דחיתי את הרגע הזה המון זמן והגיע הזמן להפסיק לדחות. כבר לא נעים לי שאני מזניחה ככה את הפורום ואת האנשים פה.. סתם חבל לי על כל זה.. אז החל מהיום [או ממתי שיורידו את ההכחלה שלי], הדר תנהל את הפורום לבד [
]. אחרי 4 שנים בפורום [|זקנה וותיקה|], קצת עצוב לעזוב, אז אני לא רוצה להרחיב יותר מידי ולהיות רגשנית. אז רק שתדעו שזה באמת פורום מדהים עם אנשים נהדרים והיה ממש כיף להיות פה ולנהל פה.. [ואני לא אשכח את הנסיעה לרמת גן לעשות את הראיון לפני שנתיים
] מי שייצטרך אותי בעתיד יכול למצוא אותי במסרים אישיים ובמסנג'ר [[email protected]]. תרגישו חופשי.
מי עכשיו הכי וותיק/ה פה?

אביבא

New member
../images/Emo103.gif

אפילו שאני לא מכירה אותך אישית,אני אתגעגע[
] ותחזרי מהר מהר. בהצלחה בצבא,אני
אותך מאוד. ויש לי שאלה:: אלכסז זה איי'גי או בריאן? [חחחח סליחה פשוט התבלבלתי] אה ו... כשתחזרי מהצבאתנהלי שוב את הפורום?

גוגוית

New member
מתגעגעת

אפילו שאני לא כולכך מכירה אותך אני אתגעגע ומקווה שתחזרי אחרי השרות הצבאי

88miaoo88

New member
את באמת עוזבת!!!????

אני יודעת שאני לא הכרתי אותך הרבה בגלל שאני חדשה אבל סיפרו לי איך תרמת לפורום הזה!! אני ממש מצטערת שאת עוזבת! שיהיה לך כיף בבסיס! את תחזרי שתשתחררי???

אביבא

New member
שיט!../images/Emo4.gif ../images/Emo103.gif

קודם כל קוראים לי אביבא [ואומרים את זה ככה: נגיד איך אומרים "אני אהיה שוטר" אז את ה:אהיה ככה אומרים אביבא את הא' בסוף מבטאים כמו הא' ב:אהיה.וזה לא אביבה[כמו לביבה].אלה אביבא.הבנת?חחח אם לא לא נורא אני יסביר שוב.
] והדבר השני: הייתי בטוחה שאלכס זה בריאן. ואמרתי לכולן שאני הכי אוהבת את אלכס,אז התכוונתי לבריאן[
].

אביבא

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo103.gif

בטח שאני יודעת. רק רשמתי משו לפני כמה ימים על בריאן ואז שניצל רשמה:: *אלכס.כאילו תיקנה אותי ואני לא ידעתי שיש לו כינוי חיבה כזה[או שזה השם שלו] קיצ קצ התבלבלתי

Skullie Roze

New member
אוקיי, אני אגיד לך פעם אחת ../images/Emo14.gif

כי זה ממש מעצבן אותי. זה פורום,לא צ'אט. האנשים לא פה 24 שעות ביממה, הם יכולים לענות לך גם לאחר 8-10 שעות. אנשים לא תמיד על המחשב. אז אל תכתבי הודעות כמו ,אנשים תענו לי כבר" וכאלה,כי זה ממש מעצבן.

אביבא

New member
זה כי ../images/Emo103.gif

אני חדשה,לא וותיקה כמוך ואני לא כ"כ יודעת את הכללים וכאלה
...

Skullie Roze

New member
זה לא עניין של כללים.. ../images/Emo14.gif

עם קצת טקט יכלת לדעת את זה לבד..

אביבא

New member
טוב ../images/Emo103.gif

אין לי קצת טקט אז לא יכולתי לדעת את זה לבד.

למעלה