בוקר טוב

../images/Emo42.gif בוקר טוב

איך עבר הסופ"ש? מה מתוכנן לכם לשבוע הקרוב? אצלי עבר סופ"ש רגוע, עם חברות ועם הכלב ואתמול נסעתי לבקר את הדודים האהובים עליי מאד. אני מתכננת על שבוע רגוע במיוחד. החודש האחרון היה קצת מבולגן מדי בשבילי, ואני רוצה לחזור לשגרה ולספורט הקבוע (כבר חזרתי בשבוע שעבר) ולשקט הנפשי שהתבלגן קצת.

BellA עלמה

New member
קצת טריגר אבל גם כייף

אני ואבא הלכתנו לראות כלב שיחליף את זו שהלכה . אחרכך הלכנו לבקר חברים (זה החלק הקצת טריגר) היה נחמד יחסית (חוץ מהחלק הטריגר)

reedgreenwhait

New member
עבר כרגיל...

השבוע יהיו לי יומיים או שלושה חופש בגלל הטיול השנתי, אליו אני לא יוצאת. זה טוב, אני מקווה שאלמד.

reedgreenwhait

New member
כי אני יכולה!!!

אף פעם לא יצאתי לטיול השנתי. לטיולים קצרים אני יוצאת רק כשאין לי ברירה. אני לא אוהבת את ההליכה, את הנסיעה, את האנשים, את הפעילויות, את היעדר השירותים, הטור לשירותים, הזוהמה שבשירותים, את הדיכאון המיוחד שאני מרגישה בטיולים, את כל הכאבים שאני שאני מקבלת אחרי ההליכה והנסיעה שנמשכים ימים רבים אחריי...

חצי נחמד חצי לא נחמד ..

חצי נחמד כי המשפחה כולה היתה בבית וזה תמיד נעים. (אני גרה עדיין עם ההורים, אחים שלי מחוץ לבית, אז הם באו). מעבר לכך, הדכאון והחרדות הורסים אותי, אז זה לא נחמד.
מה צופן השבוע? להתאפס על שני קורסים חשובים במסגרת התואר וללמוד אותם. להספיק לעשות כל מיני סידורים חשובים. לקבל עוד תובנות על המציאות המעורפלת שבה אני חיה, ולבצע בה שינויים. אולי להפגש עם חברה או שתיים. ולעבור את יום שישי בשלום
(ניתוח של אמא..
) שבוע לא הכי קל צפוי לי. מקוה לעבור אותו סביר.

ערב מקסים לכולנו ../images/Emo140.gif

חזרתי מלאת מרץ מהלימודים, שאפילו הדפסתי כבר את הסיכומי שיעור ואפילו עשיתי ג'סטה נחמדה ושלחתי לכל הקורס שלי בסוציולוגיה של החינוך סיכומים של מאמרים שסיכמתי והדפסתי גם
מחר יש לי סיור בנושא עופות, לא ממש סיור חלומותיי אבל שינוי מרענן... הסופ"ש לא היה משהו בגלל הרבה דברים- הדייט הכושל <לא ממש התרגשתי מזה, אבל כן זה טיפה'לה מאכזב>, ועוד כמה דברים שלא אפרט פה.

למעלה