בוקר טוב....

../images/Emo42.gifבוקר טוב....

יש לי כמה דק' פנויות לפני שאני יוצאת מהבית ואין לי מה לעשות...(ככה זה ביום חופש...
) בכל אופן, תראו משהו: כל השחקנים אבל כולם, הגיעו לג'אג בשלב כזה או אחר של הסדרה. מצד שני רק דיויד היה שם מההתחלה עד הסוף... אני כ"כ שמחה שלפחות הסדרה לא ממשיכה בלעדיו...אני יודעת שדנו בעניין הזה מכל מיני הבטים...אבל הנה, עוד היבט... : Catherine Bell - Lt. Col. Sarah MacKenzie (Year 2 - ) Chuck Carrington - PO1 Jason Tiner (Year 6 - 9) David James Elliott - Cmdr. Harmon "Harm" Rabb, Jr. Trevor Goddard - Mic Brumby (Year 6 only) John M. Jackson - R. Adm. Albert Jethro "AJ" Chegwidden (Year 2 - 9) Patrick Labyorteaux - Lt. Bud J. Roberts, Jr. (Year 2 - ) Scott Lawrence - Cmdr. Sturgis Turner (Year 7 - ) Zoe McLellan - PO2 Jennifer Coates (Year 9 - ) Tracey Needham - Lt. (j.g.) Meg Austin (Year 1 Only) Karri Turner - Lt. Harriet Sims-Roberts (Year 3 - 9) Randy Vasquez - Gunnery Sgt. Victor Galindez (Year 6 - 9)

בוקר טוב לך../images/Emo20.gif

לא הבנתי משהו (אולי זה בגלל שעוד לא התעוררתי למרות שקמתי בשש ושתשע כדי להוציא את הכלבה היפה שלי) השנים שליד השמות מה זה אומר? כי לא יכול להיות שאיי גיי היה יותר זמן מהארם בסידרה?

אמיר72

New member
לא מסתדר לי

טיינר הגיע רק בעונה 6 ? לא יכול להיות בראמביהיה גם בעונה 5 לפחות ובפרקים הראשונים של עונה 7

harmless

New member
כן זה קצת לא נכון חוץ מזה שבאד

היה בפרק הראשון של הפיילוט, והארייט הייתה כבר בעונה שניה. גם איי ג'יי הגיע בעונה ראשונה. בקיצור כל "הסיכום" הזה לא ממש נכון.

Hieros Gamos

New member
אני מוחה בתוקף!

איי ג'יי הגיע לסדרה באמצע עונה 1 יחד עם קרניק!!

OMG../images/Emo124.gif צהריים טובים אכן!../images/Emo99.gif

יו צוצי!! עשית עבודה מעולה דארלינג!!!!!!!!!!!!!! (או שאני אמורה להגיד דרולייייייייייייייייייייינג?????????????) יו...הגעתי הרגע הביתה, פתחתי את המחשב ו....ווווווווווווווואו איזה שטיפה שטרודלית!!! זה מה שנקרא מקלחת קרה (או שבעצם זו..אההמ..מקלחת חמה...לוהטת ליתר דיוק ..
) שיחקת אותה ..קטנה קטנה אבל גדולה!

גל יא פושעת!../images/Emo6.gif איך העלת את התמונות

לשרת של הבית ספר שלך??????????? חחחחחחחחחחחחח את לא מפסיקה להפתיע אותי!!!!!!!!!!
נראה לי שיום אחד הקשרים שיצרת פה בפורום יעזרו לך בהרבה צרות! גיל במשתרה , תרי עו"ד , אמיר יממן שחרור בערבות ואני אוציא אותך נקיה בכל העיתונים !

Hieros Gamos

New member
אני יכולה להעלות לשם הכל...גם פרקים

אבל זה יקח שנים ויוקי יהרוג אותי... אין לי הגבלה מבחינת מקום חח

או-הא...תענוג...

אגב- ראית את ההתלהבות בבורד מהתמונות שלך? (זה מחולק לשתי הודעות כי היתה להם איזושהיא בעיה שם היום)..אגב יש שם אחת ששלחה לי אימייל והיא רצתה לשאול אותך כמה דברים..אני אשלח לך את המייל שלה ואת מה שהיא דיברה איתי עליו ותראי אם תרצי לחזור אליה...

../images/Emo124.gifלכל הקוטרים!!!!!../images/Emo46.gif

אני לא המצאתי כלום!!! אני סה"כ העתקתי והדבקתי לפה... זה הם אשמים...הנה תראו.. http://www.tvtome.com/JAG/ האמת? שאני הסתכלתי רק על דיויד..לא הסתכלתי על כל השאר...בכל אופן...חחח...אמיר? שלח להם מכתב זועם בשם הצוות וההנהלה

../images/Emo6.gifאוקייייייייייייייי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL מה נסגר עם הכסא הזה??????????????????????????????????????????? כאילו, אפילו לכסא נורמאלי לא יכלו לדאוג לו??????? הם לא מבינים שהשטרודל הזה צריך כסא במידו מיוחדות?? באמת!!!! די לזלזול ולקמצנות חחחחחחח!!!!!!!!!LOL

למעלה