בוקר טוב

nuni12341

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב

ניקיתי את הכניסה כפי שציינת אני עדיין מחפשת את הקריסטלים, מה בקשר לשירטות הבית והחלון שמול הדלת? תליתי מהחלון עצמו קריסטל מה עוד אני צריכה לעשות בחלל המרכזי. גם בגדים התחלתי להעיף, האם את מכירה איפה אפשר ךתרום אותם, האם יש מספר טלפון שבאים לקחת? פעם היו עגלות כאלה + טלפון בזמן אחרון אני לא מוצאת. תודה

nuni12341

New member
בוקר טוב

יש פה כמה שאלות אחד הוא מה עוד אפשר לעשות בחדר המרכזי. 2-האם הקריסטל הוא צריך להיות בחלון או בין הדלת והחלון? 3-האם את מקירה מספר טלפון על מנת לתרום את הבגידים שאני זורקת, הם במצב טוב אבל קטנים או ללא שימוש לפחות עונה? תודה

בוקר אור

האם הארת את הכניסה? נדמה לי שהיו עוד דברים המלצתי לך לעשות במקום זה. הרימי טלפון למקומות כמו ויצו, נעמת, ועריה במקום מגורייך, הם בוודאי יוכלו לתת לך יותר אינפורמציה. לגבי החדר המרכזי, העלי שרטוט. קריסטל אפשר לשים בכל מיני אפשרויות. בד"כ הוא ליד החלון כדי להכניס אנרגיה של שמש לתוך החדר ולפעמים הוא "מגן", "מפריד" ו"מושך"...

nuni12341

New member
תודה

1-ויצו עיריה וכו' ניסיתי, אני אמשיך 2-כן אני משאירה את האור דלוק רוב הזמן מרגע שאני נכנסת. 3-הציור של הבית מצורף. תודה

עלמוש

New member
תרומת בגדים

nuni שלום,
יש עמותה שנקראת "הכוח לתת" ואני יודעת שיש להם כמעט בכל עיר סניף והם לוקחים כל מה שאפשר (רהיטים, בגדים וכד) ומחלקים את זה. באיזה אזור את צריכה, אני אבדוק אם יש לי פרטים לאזור שתרצי.אצלנו בגן של הבן שלנו הצבנו סלסלה ענקית וכל הזמן כולם ממלאים אותה בבגדים וצעצועים שלא צריך, והם מגיעים לקחת. עלמוש

למעלה