בוקר טוב! זהו נגמר החופש.. הולכים לבי"ס... עד החופש הבא...
I icודליה New member 20/10/03 #1 ../images/Emo42.gifבוקר טוב! זהו נגמר החופש.. הולכים לבי"ס... עד החופש הבא...
ע עוגיפלצת... New member 20/10/03 #3 אוף ! אני לא רוצה בצפר !!!! יש לי כל כך הרבה שיעורי בית / מבחנים / עבודות שהייתי אמור לעשות בחופש ולא הייתי אפילו יום אחד בבית !! הם ממש הגזימו הבצפר הזה ! כל מורה חושבת שהיא היחידה שנותנת שיעורי בית !!!
אוף ! אני לא רוצה בצפר !!!! יש לי כל כך הרבה שיעורי בית / מבחנים / עבודות שהייתי אמור לעשות בחופש ולא הייתי אפילו יום אחד בבית !! הם ממש הגזימו הבצפר הזה ! כל מורה חושבת שהיא היחידה שנותנת שיעורי בית !!!
מ מטייל עם סנאים New member 20/10/03 #7 רגע רגע! אמרת ערבית?!../images/Emo12.gif אם את צריכה עזרה בלהתכונן, שלחי מסר
I icודליה New member 21/10/03 #10 שום בעיות... דאר - דירה ארז - ארזים או - *ממש לא ידוע* זארא - ביקר ויש עוד כמה שאני לא ממש זוכרת בע"פ. התכוננתי עם חברה שלי על זה כמה זמן... נראה לי שזה ילך חלק...
שום בעיות... דאר - דירה ארז - ארזים או - *ממש לא ידוע* זארא - ביקר ויש עוד כמה שאני לא ממש זוכרת בע"פ. התכוננתי עם חברה שלי על זה כמה זמן... נראה לי שזה ילך חלק...
P Prof. James Potter New member 21/10/03 #11 אלערביה א'!!!! ../images/Emo16.gif *מתגעגע*. דאאאאאאאר ווידאאאאאאאאאאד. ניר
E eyalgr New member 21/10/03 #12 אל ערביה? נעם! פי...-בֵ... בָריד-דואר אַל-כּוּדץ-ירולשים תאכל ת' לאוניד! חה חה חה חה חה
I icודליה New member 22/10/03 #19 אין לנו עדיין את הספר... כתבתי על זה משו בבלוג שלי פעם, יש הטרמה בתנ"ך על ערבית.
I icודליה New member 22/10/03 #21 פשוט. או שלא. המורה מסתובבת עם צילומים של הספר, וכל השכבה משתמשת בזה. של החוברת עבודה אנחנו קיבלנו כל אחת צילום, וככה הגענו כבר לאמצע יחידה שניה או משו כזה.
פשוט. או שלא. המורה מסתובבת עם צילומים של הספר, וכל השכבה משתמשת בזה. של החוברת עבודה אנחנו קיבלנו כל אחת צילום, וככה הגענו כבר לאמצע יחידה שניה או משו כזה.