40 במתמטיקה!! לא זה כבר ערב ואין את
הסיכום היומי שלי ככה שאין סיבה לאמר בוקר טוב
אני רק אומר שאתמול נרדמתי ב7 מכיוון שהלכתי לנוח ואף אחד לא חשב להעיר אותי גם אנשים שביקשתי מהם להתקשר לדבר איתי בטלפון כדי שאני לא ארדם לא עשו את זה אז מה קרה בגלל זה?? התעוררתי ב2 וחצי והתחלתי ללמוד למבחן שהיה לי היום במתמטיקה דיברתי קצת עם תומר מלונדון שכולם מכירים מהצ'ט והוא אמר שהוא ינסה לעזור לי והלך לשעה בזמן שאני ניסיתי להתכונן לא הצלחתי להתכונן כל כך כי לא ממש הבנתי מה הולך שם בספר בסופו של דבר שנינו חזרנו לצ'ט אחרי שעה אמרתי לו שאני לא מבין הוא דיבר איתי קצת ואז נעלם מאז לא ראיתי אותו אבל חזרתי לישון והצלחתי איכשהו ואז ב7 ועשרים העירו אותי ואמרו שהם מנסים להעיר אותי כמה שעות איך לעזעזל הם מנסים להעיר אותי כמה שעות אם רק 7 ו20 ועד 5 אני ניסיתי לחזור לישון?? אני לא מאמין שהם אפילו ניסו להעיר אותי ב7 כי אחרת הייתי שם לב לזה!! וכמובן הם עשו לי את הצעקה היומית... היה להם כל כך נורא במיטה בלילה שהם צריכים לצעוק עליי בגלל זה??
התארגנתי ב20 דקות היה המבחן שחשבתי בכלל שאני סתם אקח אותו ואחרי שניה אחזיר אותו ריק אבל בכל זאת ראיתי שהשאלות בגאומטריה כאלה קלות אז עשיתי אותן רגוע ושליו
אני אקבל 40 עליהן
בכל זאת זה החלק של המבחן במתמטיקה 40 נקודות על גאומטריה... וכאן נגמר החלק המשמעותי של היום
והאח החורג שלי הוא כלב!! הוא נשך אותי!! ואבא שלי צועק עלי בגלל זה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני עדיין בהלם על שטויות שאבא שלי צועק עלי בגללן... האח החורג שלי הוא הכלב לא אני... אני לא נשכתי את האח החורג שלי!! האח החורג שלי נשך אותי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מעניין אם אבא שלי גם ינסה לאלף אותו שלא ינשך אנשים... כדאי גם שיעשה לו חיסון נגד כלבת... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח