בוקר טוב

דן צ

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

היכונו לסערה הגדולה , היום בלילה שלג בירושלים ואני צריך להיות ביום שלישי בירושלים, שלג אמרנו?

nutmeg

New member
בוקר טוב

היום כנס מדריכים קליניים בקוניברסיטת ת"א - יופי טופי לי שלא צריך להיות בעבודה! לא אכפת לי דערה, גשם, שלג - העיקר לא להיות בעבודה!!

ליאן.

New member
בוקר סעור ../images/Emo42.gif

קוניברסיטת ת"א.... מאיפה מוכר לי השם הזה?? נדמה לי שהמקום הזה קיים בגלקסיה מקבילה.. היום טקס גילוי מצבה לסבתא שלי. יהיה כייף.

zimes

New member
בוקר גשום

יש! יש! יש! התחזית מתגשמת! הטיול אליו יהיה לי קצת מסובך להגיע ברביעי, יידחה בעוד שבוע. יש! יש! יש!

בוקר יותר טוב../images/Emo98.gif

מהבקרים האחרונים הכוונה.. וזה כי אני מבריא ומרגיש יותר טוב מה שלצערי אומר שמחר אני כנראה חוזר לצבא לשבוע..
(מה שכל כך גורם לי לרצות להיות חולה שוב..) אבל לא נורא..נהיה אופטימיים! ועכשיו אני אלך לי לישון לאחר שלא הצלחתי לישון כל הלילה. שיהיה לכולכם יום נפלא

miss tamborin

New member
../images/Emo186.gifבוקר קפוא...

ביטלו לי שעה ראשונה, סבבה.. התעוררתי ב-7.30, צריכה להתכונן לשעה השנייה מתה מעייפות וחסרת חשק ללכת עכשיו לבי"ס.. אז מה עושים? "אבא..נזכרתי עכשיו שביטלו לי שעתיים תעיר אותי ברבע לתשע
"... כמה שהעולם יפה?..כמה שאני חכמה... אז זהו ש..לא... הטימטום הזה באי רצון לקום שצריך ייעלה לי בכך שאני אוכל להבריז מביולוגיה (שזה המקצוע שממנו אני מבריזה הכי הרבה) פעם אחת פחות... נו מילא... בינתיים, העייפות לא עברה ואני פשוט מתה מקור!... שיהיה לכולם המשך יום נעים

miss tamborin

New member
../images/Emo186.gifבוקר קפוא...

ביטלו לי שעה ראשונה, סבבה.. התעוררתי ב-7.30, צריכה להתכונן לשעה השנייה מתה מעייפות וחסרת חשק ללכת עכשיו לבי"ס.. אז מה עושים? "אבא..נזכרתי עכשיו שביטלו לי שעתיים תעיר אותי ברבע לתשע
"... כמה שהעולם יפה?..כמה שאני חכמה... אז זהו ש..לא... הטימטום הזה באי רצון לקום שצריך ייעלה לי בכך שאני אוכל להבריז מביולוגיה (שזה המקצוע שממנו אני מבריזה הכי הרבה) פעם אחת פחות... נו מילא... בינתיים, העייפות לא עברה ואני פשוט מתה מקור!... שיהיה לכולם המשך יום נעים

dana2909

New member
תנחשו מה

אני הולכת להפתיע פה. נכון שחשבתם שאנשים יעילים וחרוצים עובדים בעיריית תל אביב? נכון? אז זהו שלא! נכון מפתיע?? כבר כמעט חודש עבר מאז שאנשי הזבל דפקו לי ללא רחמים את הרכב, ואני שולחת פקסים ומכתבים אינספור. חשבון הטלפון שלי טפח בצורה מפחידה כי הרי אי אפשר לתפוס אותם, זה לא שהם יושבים ליד השולחן שלהם ועושים את תפקידם, מה פתאום.... נשבעת לכם שאתמול במשך 3.5 שעות ניסיתי להשיג איזה פקידה מ***ת שכל מה שהיא היתה צריכה זה להקליד את נתוני התלונה שלי למחשב. (וזה אחרי שהיא היתה בשבוע חופש). מעבירים אותי שם ממחלקה למחלקה, אף אחד לא יודע מה השני עושה. שולחים אותי ממחלקת תברואה למחלקה משפטית למחלקת תברואה וכל פעם מדברים עם מישהו אחר ולכל אחד צריך להסביר שוב ושוב מההתחלה את כל הסיפור כי אין להם מושג. כי זה אמנם הבנאדם שאיתו דיברתי לפני שבוע יושב איתו בחדר אבל זה לא אומר שאפשר להעביר אינפורמציה אורלית. לא! מה פתאום!!@ אה.. כן.. וגם המליצו לי בעיריה לא לתקן את האוטו, אז אני לא יכולה לצאת מהעיר המדהימה הזאת... זוועה
אם מישהו מחפש אותי, אני זאתי שכבר לא נשאר לה שיער על הראש מרוב עצבים...

תעברי כבר דירה !!!!

אי אפשר יותר !!! כל יום מצוקה עירייתית אחרת !!! אני ממליצה בחום על מושב נעים, רגוע וירוק-עד. מגיע לך.

וגשם סביר לכולם.

רק בקשה, לכשמתחיל השלג אצלכם (רמז: שלי, צימעס, וכל שאר יושבי ההרים) נא עדכנונו, למען נוכל להתבשם ולרחם בו זמניתץ

Idan91

New member
שלג בירושלים?! ../images/Emo187.gif

למה אף אחד לא אמר לנו קודם? אולי גם בת"א. (ביום שלישי אנחנו בטיול הסטורי לממלכת ת"א העתיקה, כמובן.)

dana2909

New member
זהו, זה רשמי

התחיל לרדת שלג בירושלים...אמרו בחדשות...

אנִיהו

New member
אצלנו זה יותר חשוב../images/Emo79.gif

גששששששששששששששששששששששששם בטבריה
אייח, זה כייף

נביאים ורוח. גשם?

ז. איזה קור כלבים! מסיבה זו יצאתי עטוף כמומיה במעיל הניו-יורקי שרוב השנה מעלה אבק בארון, אוחז בעוז ברצועת כלבי הענק, והכל כדי לחוות את החוויה המדברית של סופה אחו-שלוקי קפואה. הכלב, שמוצא אבותיו מניו-פאונדלנד עדיין מפכה בו, נהנה מכל רגע, בעוד שאני הרגשתי איך אוזני קופאות להן כארטיק... אז עד שירד הגשם אנחנו מלאים פה באובך ואני נהנה מהיום החופשי, ממטלות הבית, כמה טלפונים, פקס או שנים... זהו. שיהיה לכם טוב! ובוקר. א.מ.

זיו25

New member
בוקר רטוב , לח , ומושפרץ...

הכל החל מוקדם בבוקר, כשנחסמתי מהפורום שלי. כן, אני מוכשר, ולא כל אחד יכול לעשות את זה, אבל לאחר דין ודברים סוער עם המחשב שלי שלא רצה לשלוח הודעה לפורום בעלי חיים , מבט במסך הפורום הראה את אותה ההודעה ... 10 פעם. מיד לאחר מכן, גיליתי שאני חסום ... ולא יכול לכתוב הודעות בפורום שלי. ניחא אמרתי, מה עוד יכול להשתבש? מסתבר, שזו הייתה רק ההתחלה! היום הייתי אמור להיות בקורס. נסעתי לשם על הבוקר, אישתי היקרה הורידה אותי והמשיכה לדרכה. אני נשארתי רגוע ושליו, קראתי לי את עיתון הבוקר והמתנתי לבאות . כשראיתי שהשעון מתקדם לאיטו ואין סימנים לבאות, או לכל אחד אחר מהמשרד, החלטתי להיות נועז ויצירתי והרמתי טלפון למשרד. "מה עם הקורס?" "איזה קורס?" "הקורס...? יש היום קורס
"לא, הוא נדחה.
"נדחה??
"נדחה ! לא הודיעו לך?
"מחשב מזורגג...
מסתבר שהמחשב שלי לא היה מעודכן, ולכן התחלתי בנסיונות להגיע חזרה למקום עבודתי. לא אלאה אתכם בסיפורי אלף לילה ולילה, אך נסכם בכך שאני כאן, רטוב ולחלוחי מתמיד. עכשיו, מישהו יודע איפה אפשר ליבש כאן גרביים...?
בברכה, זיו.

idanyd

New member
../images/Emo42.gif? יותר בכיוון ../images/Emo188.gif

יאללה, בוקר אפרפר לכולם. בימים כאלה אני מברך על מזלי להיות מושבניק, כשכל האחריות שלי לכלבה שלי מתבטאת בפתיחת הדלת וצפיה בה משתוללת על הדשא, בעוד אני צמוד לתנור החמים שלי. המשך יום (
ליושבי ההרים,
ו-
לבורגנים).

זיו25

New member
נו,

אחרי הדיון המעמיק של אתמול, הייתי מצפה ממך ליותר! בברכה, זיו.

idanyd

New member
יותר? באיזה כיוון?

למה פתחתי את הדלת? למה היא רצה בדשא? מה גורם לתנור להפיץ חום? הכלבה רצתה לצאת להשתין, אז נתתי לה. It's as simple as that.

למעלה