אורית א.ס.
New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב
אז ככה.......... (למי שלא זוכר - הדרדסון אובחן - והיום אני יודעת יותר את השמות המקצועיים - שיש לו איזו שהיא דיסלקסיה ואיזו דיסגרפיה והאבחון הועבר למחנכת)......... אתמול ב -
נערכה הפגישה המשולשת - יועצת + מחנכת + אנוכי, ניתנה סקירה של המחנכת על הדרדסון, על תפקודו בכתה (די סביר), על כך שהאבחון חידד לה מספר דברים בנושא הקריאה,ואחר כך התחלנו לדבר על מה עושים. ה"בגדול" של הסיכום הוא:- כתיבה - משתדלת לתת לו לכתב במינימום, מעתיקה לו את המשימות מהלוח, לא מקפידה על עיצוב ואין לה שום בעיה שיעבוד עם שורות יותר גדולות. קריאה - תוך חודש תתחיל לעבוד איתו מורת עזר על מנת לקדם את אהבת הקריאה אצלו. ביטחון עצמי - מכיוון שמאד ירוד בזמן האחרון ולא מעוניין ללכת לביה"ס וכל יום יש מלחמות - יותר חייכנים, יותר עידוד. נשמע מעודד............ אני מקווה שכולנו נצליח לעמוד בזה. במקביל חזרנו לריפוי בעיסוק - וזה יופי. ובמקביל התחיל לקבל ברזל - כי חסר לו. ואני מקווה שיתאושש. זהו........ אורית שיותר מעודדת .
אז ככה.......... (למי שלא זוכר - הדרדסון אובחן - והיום אני יודעת יותר את השמות המקצועיים - שיש לו איזו שהיא דיסלקסיה ואיזו דיסגרפיה והאבחון הועבר למחנכת)......... אתמול ב -