בוקר טוב יהיה יום מקסים. בטוח. חייב להיות. ככה החלטתי.
ק קפה גרגירים New member 30/7/08 #1 ../images/Emo42.gif בוקר טוב יהיה יום מקסים. בטוח. חייב להיות. ככה החלטתי.
ש שונרא 30 New member 30/7/08 #2 עם ../images/Emo96.gif חזק וטוב איך היום יכול להיות לא טוב? יום שמח, שונרא
S snoopy36 New member 30/7/08 #3 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif ויומולדת שמח לילדה מאי-שם....
N navy123 New member 30/7/08 #4 ../images/Emo42.gif ברור שיהיה יום נפלא ... ממחר חופשששש../images/Emo70.gif יאאא כמה חיכינו לחופש הזה.. בתכנונים קדחתניים. יום נהדר לכוולם
../images/Emo42.gif ברור שיהיה יום נפלא ... ממחר חופשששש../images/Emo70.gif יאאא כמה חיכינו לחופש הזה.. בתכנונים קדחתניים. יום נהדר לכוולם
נ נעה שבדרך New member 30/7/08 #7 בוקר טוב! תגעגעתי.הייתי../images/Emo5.gif קצת - כן כן חטפתי אותה בנזלת+חום הייתי במאוזן כמה ימים - ולא מסיבות "טובות".... העיקר שזה חולף טפו טפו טפו שיהיה יום נפלא ורק בריאות!
בוקר טוב! תגעגעתי.הייתי../images/Emo5.gif קצת - כן כן חטפתי אותה בנזלת+חום הייתי במאוזן כמה ימים - ולא מסיבות "טובות".... העיקר שזה חולף טפו טפו טפו שיהיה יום נפלא ורק בריאות!