בוקר טוב

../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo9.gif

יום אביבי צפוי לנו
באדי, איך המרגש? מקווה שיותר טוב מאתמול. שירקוש, איפה הבוקר טוב היומי שלך? וכולם איך עובר עליכם היום? אני בבית חולה אבל מקווה להתאושש עד סוף השבוע כדי להנות ממזג האוויר הנפלא
יום נפלא לכולנו

Tully Is Here

New member
קאסיו

החלמה מהירה מהירה. כנסי למיטה, תשתי הרבה תה, תני לבעל ולילדים לפנק אותך והכי חשוב שיהייה מחשב שמחובר לאינטרנט, מסתבר שזו התרופה הכי טובה.

תודה יקירתי ../images/Emo9.gif

אני עכשיו כבר במצב הרבה יותר טוב. ואכן ליד המחשב שוכחים את הצרות

ענתי 10

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה ../images/Emo13.gif

זה אומר שאני באמת מאוד עסוקה
וזה כמובן לטובה. מזמן לא נהנתי ככה מהעבודה
רק שימשיך ככה. גם עכשיו אני בעבודה, אבל היום אני כאן לבד לגמרי, אז לקחתי לי קצת פסק זמן לקפה (בלי סיגריה). בדר"כ כלל בחורף אני כמו דוב נכנסת לתרדמת, התפוקה שלי יורדת פלאים, גם מצב הרוח. זה עובר לקראת האביב, ומאתמול אני ממש מרגישה את האביב באויר (למרות שלפי מה שידוע לי עכשיו רק סוף ינואר), וממש כיף לי
יאללה, שיגיע כבר האביב האמיתי!!

בוקר טוב - יש לי הרבה מה להגיד

קודם כל אני מרגישה יותר טוב ותודה לכל השואלים ולהלן עדכונים לשבת: 1. מחר אני עובדת והחבר'ה שלי יוצאים לטיול ג'יפים אז אני בפורום אהיה כל הזמן 2. מכבי ת"א ניצחה אתמול - יש יש יש 3. בעוד שעה מגיעים הנשמות שלי עם תעודות !!!!! 4. מחר יש בטלויזיה את משחקי הגמר של אליפות אוסטרליה בטניס - אני מחכה בהתרגשות למשחקים. 5. היום יש לי אורחים ונשבעתי שאני מבשלת (כרגיל חוץ מפתיתים אני לא יודעת לבשל) אני הולכת להכין: חלה מתוקה (לבד) דג מרוקאי (לבד) חומוס (לבד) וקניתי מתוקים ופירות יבשים מקווה שהכל יצליח לי ואל תשכחו - יום ראשון כולי שלכם פה שבת טובה נעימה מתוקה ויפה באדי

יצא 10 !!!!!! - פעם ראשונה

החומוס יצא מעולה והחלה המתוקה עוד יותר והדגים חבל"ז אני מתחילה להשתפר........

מתכונים

חלה מתוקה: קניתי שמרים ומאחורה היה כתוב להוסיף לשקית שמרים קילו קמח 100 גרם מרגרינה 4 כפות סוכר כפית מלח 2 כוסות מים ללוש ללוש ללוש ולאפות 40 דקות בחום של 180 יצא מעולה וחומוס קניתי גרגירי חומוס (ראיתי איך עושים באבו גוש בטלויזיה השבוע) מבשלים שעתים טוחנים עם המים, מוסיפים טחינה גולמית, 3 לימונים סחוטים, מלח ויצא בסדר אני בדרך כלל זוועתית וכולם צוחקים עליי אבל הפעם שיחקתי אותה בגדול יש

dominogrose

New member
ערב טוב לכולםם!!! ../images/Emo13.gif

איפה כולם? אני לבד בבית... משעמם... טוב, לפחות עד שהחבר יגיע.
מחר אני מקווה שיהיה יום יפה, כי תכננתי ללכת לטייל קצת בים

s h i r k u s h

New member
היי...זוכרים אותי? ../images/Emo3.gif

איזה לחץ נופל עליי עם הלימודים: כל הזמן בנסיעות, עושה בחינות סימולציה, תרגולים וכו'- המבחן מתקרב בצעדי ענק... אתמול חגגו לי כמה ימים לפני, את היום הולדת בפאב בת"א עם קריוקי והיה כל כך כיף, כל החברים וכו'- שתינו, שרנו והיה כל כך כיף ונהדר שם! היום הולדת הכי טובה שהייתה לי עד כה
קיבלתי מלא מתנות, ושרו לי שיר אפילו של אלביס אם איני טועה, ושרתי ביחד עם ידיד את "דון קישוט" וממש התלהבו מאיך ששרנו.

למעלה