בוקר טוב

PCingAddict

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif

יש לי מתכונת בגמרא.. (5 יח"ל) בהצלחה לעצמי...

נזנז

New member
בוקר אור

אני צריכה להגיש היום את העבודה בניתוח מערכות אז אני בבית עובדת על זה אבל בינינו ששששש מחר אני אגיש

tomash1985

New member
בוקר ובהצלחה לכולם ...וגם לי :)

אני צריך ללמוד למגן בתנ"ך שיש לי יום חמישי יש לי ללמוד 45 פרקים ולמדתי בנתיים איזה 10....ככה שמצבי לא טוב...ואני מתעצל אבל תמיד שככל שהמבחן מתקרה אני נלחץ ולומד...ככה שיהיה טוב ...אני מקווה... יום טוב לכולם...

meital17

New member
תומ'ש יקירי, תלמד מחגי ישראל

אני לא סובלת תנך וזה הכי פחות גרוע שיש

tomash1985

New member
אני לומד משם יקירה...

וגם ממה שהמורה שלי הכתיבה לנו..במקביל כזה!!! וזה מלא חומר אני עובר פרק אני כבר לא זוכר מה למדתי בפרק שעבר.... נקווה שהשאלות במבחן יזכירו לי את החומר...

אל תלמדו משם.......

הוא סתם מזבל בשכל החגי ישראל הזה..... 20 עמודים על פרק..... תלמדו מסיכומים, וגם מההכנה לבגרות של אנקורי... יש שם כל פרק בתימצות..

../images/Emo42.gif בוקר טוב בוקר טוב ../images/Emo42.gif

עוד מעט צהרים...... הייתה לי היום מתכונת באנגלית.. הלך בסדר גמור, יצאתי אחרי שעה ורבע, למרות שרק לפני חצי שעה חזרתי מהבית ספר.. איך הלך לכולם עם המתכונות היום? מקווה שבסדר!! דרך אגב - קיבלתי היום את פרוייקט הגמר במדעי בחברה (3 יח"ל) - 84
לא רע מבחינתי
טוב אני הולכת ללמוד לתנ"ך.. אין לי פרקים, יש לי מאמרים, אבל לכל אלה שלומדים השנה לשתי יחידות 50 פרקים, תתעודדו! שנה שעברה למדתי 75 פרקים בארבע ימים!

meital17

New member
אנשים יש לי ב- 1 במאי את הבגרות

בע"פ באנגלית, אני יודעת שזה לא סיפור אבל אני פשוט רוצה שיגמר כבר.... מה אם פתאום אני אשכח איך לדבר או שהכל יתבלבל לי

tomash1985

New member
אם אני עברתי את זה אז את גם את ...

תאמיני לי !!! אנעי ב-4 יח"ל ואני שורד שם עם הציפורניים שלי!!! ואת יודעת כמה קיבלתי בבגרות בע"פ באנגלית?? 76 , שזה לא רע בשבילי...אני גם ככה תלמיד של 70!!! תנו לי כל התעודת בגרות 70 אנ מנשק לכם את הרגליים ( ניראה לכם ??!!)... את תעברי ודברי איתי...המון המון בהצלחה מחזיק לך אצבעות...

Anna Karenina

New member
ב-1 במאי יש לי את המגן (בכתב)

באנגלית.....ולגבי הבגרות, תאמיני לי שאת לא תשכחי לדבר...זה פשוט שיחה זורמת, ואין לך מה לדאוג
מבטיחה
אני היום עשיתי מתכונת בהסטוריה...ואני מקווה שהיה בסדר, לכו תדעו...נקווה לטוב.... יום טוב לכולכם

shirakl

New member
היתה לי היום בגרות בע"פ בערבית ../images/Emo13.gif

למה החיוך
קיבלתי 98
אני כ"כ שמחה ומאושרת מזה
הייתי כ"כ לחוצה מהבגרות הזו, ובסופו של דבר קיבלתי ציון מעולה
ממש כיף

למעלה