בוקר טוב

אור685

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo70.gif

נראה שהיו כאן כמה שהתכתבו עם עצמם... אני כאן כל הזמן,בעיקר קוראת, אבל הבנתי שהרוב עסוקות מאוד. הסופשבוע עבר בסדר. לא זייפתי. הלכתי אפילו בשישי ושבת. עוד לא אבדה תקוותי לגבי הכוכבית.
מה נסגר בקשר למפגש? איפה? מתי? עם החמולות או בלי? שיהיה יום מקסים,למרות השרב שמתוכנןן ולמרות הבילוי שמתוכנן לי אצל רופא-שיניים

jesie12

New member
בוקר אור

הבעיה היא שכולן חשבו כמוך ולא כתבו שמת לב איך התעוררו אחרי שהתכתבתי יומיים עם עצמי?
איך נדע שאתן כאן אם אתן לא כותבות? בקשר למפגש מעדיפה לבד , אין לי את מי להביא, הילדים שלי כבר לא בגיל שנגררים אחרי אמא

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

היה מייאש לכתוב לעצמי כל יום . וזהו המטבח נקי ואני מחכה לטכנאי מכונת הכביסה שהבטיח לבוא ב-15. הוא מאוד דייקן ואני מקווה שהתקלה לא הולכת להרוס אותי כלכלית......... ובקשר למפגש אצלי שני ילדים ניגררים אחרי אמא אבל אין סיכוי שמביאה אותם למפגש אחרת לא יהיה מפגש ותראו משהו כמו רוח רפאים דולקת כל הזמן אחרי שני שובבים. וכל זאת כמובן אם המפגש לא בחול המועד שאז אני בכלל לא כאן.

יעל י

New member
רוח רפאים????

מצבך טוב...מה את עושה פה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאיוש1982

New member
אז נראה לי שזה מה שקרה

גם אני הצצתי מדי פעם כשיכולתי, ראיתי שאין הענות אז לא רשמתי כלום.........

רוצה להוריד ממשקל גופי

הגוף מתעקש לא להפרד מהרזרו ות שלו. אני מודעת שבפניי עומדת משימה לא קלה. משתדלת לעשות הליכה, ולאכול הרבה ירקות משתדלת לעקוב על מה שנכנס לגוף. למרות שעכשיו אני לא עובדת {בהחלמה אחרי ניתוח} ערב-טוב:-

יעל י

New member
אני גם וגם וגם וגם....

גם לומדת גם מנקה גם בשיא הסיוד בבית מנסה להיות קצת בבוקרו כמו עכשיו בלילה העיפות מכריעה אותי

למעלה