בוקר טוב

Michal Bloom

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שרשור בוקר טוב
מה שלומכן היום
-כן פתחתי הודעה חדשה-ביג דיל
.... בעעעע,לא הצלחתי לישון בלילה בכלל
-כל שניה קמתי בגלל רעשים מוזרים בסלון,רעש אחד ואוטומטית העיניים שלי נפתחות..
... בטח איזה חייזר
שניסה לחטוף אותי ולא הצליח. או סתם רוחות שובבות מהדירה למעלה
...חחחח..
קיצר-אני ישנתי חרא
..ואם זה לא מספיק אני גם מרגישה חרא ויש לי כאב ראש וחום..
..וקמתי שכולי מזיעה וישר עשיתי מקלחת..
....
טוב אני בלבלתי לכן את המוח וגם פתחתי שרשור חדש
נצלשו להנהתכן,ודברו על מה אתן עושות היום
...
אני בעיקר אשתעמם ובטח אלך עם ההורים שלי ללוות את נטלי לנתב"ג..
..

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo32.gifשאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif..

למה בפורומים מסוימים יש חבר פורום[לא המנהל} שהוא בצבע ארגמן-אדום
.

karin byrne

New member
בוקר אור!!!../images/Emo24.gif

אוי מיכלו'ש...מסכנונה...מקווה שתרגישי טוב...אני האמת ישנתי טוב מאוד...אבל...התעוררתי מוקדם וטלא הצלחתי לחזור לישון!!!אררררר...באסה...ואמממ עוד מעט אני עולה לקבר של סבא שלי ואז כנראה לקנות ספרים לביצפר...ואז...לא יודעת...ולשאלתך,נראה לי שהאנשים שצבועים בארגמן זה מומחי הפורום או משהו כזה....

yaaronet bloom

New member
זה בערך זה...../images/Emo85.gif

אני לא ממש יודעת אבל הם ממש מתדמים בפורום ואם זה ממש מעניין אותך את יכולה לשאול בפורום שרה"ט... ואייי גם אני התעוררתי מוקדם בגלל שהיה לי קר ואחרי זה לא הצלחתי להרדם... היום אני נוסעת ברכבת לסביון עם חברה שלי לסבא וסבתא שלה וזה...

נטלי007

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo142.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

בוקר מצוין למיכל שיושבת פה לידי ולכןזהו עוד 15 שעות אני לא פה
אני בטיסה בדרך לאירופה מלווה באחי והוריי הנקצים. אפשר בקשה אחרונה?
אתן יכולות לשרשר לי תמונות של אורלדו שמדפיסים אותן הן בכל דף בלי למתוח אותן? טנקיו!! כי אורלנדו ישאר איתי תמיד
ועל הכנות לטיול אתן יכולות לקרוא בבלוג שלי ודל מיכל שהכתובת שלו נמצאת בחתימה שלי.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifוואי, תרגישי טוב../images/Emo101.gif

אמ... בעניין האנשים שהם בצבע ארגמן, זה בדרך כלל אומר שהם מתמצאים ב"נו'א" של אותו פורום כמעט כמו המנהלים...

T u r n e r 1

New member
יש לי משהו שיעשה לכן את הבוקר...

תמונות מהסט של אליזבת טאון.. בקישור למטה... ויש כאלה שעדיין לא ראיתן.. אני חושבת

T u r n e r 1

New member
אה ויש עוד...

אם תלחצו על הקישור ואז תרדו עד סוף העמוד (כאילו תראו את כל העמוד) אוךי תגלו עוד תמונות חדשות שעדיין לא ראיתן.. תהנו!

Michal Bloom

New member
|כלנית../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

|
מאוהב|
|מאוה
||
אההההההההההההההה
-איזה מדהים אתה אורלנדו
-כוסון מדהים וסקסי שכמותך
....מדהים

karin byrne

New member
רק את הבוקר?

זה עשה לי את כל היום!!!יותר נכון את כל השבוע..תודה בובית!!!....גרררררררררררר אורלנדו כזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!*מזילה ריר*....

Galadriel 3000

New member
אנשימים...

זה כבר לא מראה
מישהי שמרה את התמונות על המחשב שלה ויכולה לשלוח לי באי מייל? כי ברוב טמטומי לא שמרתי אותן כשהייתה לי ההזדמנות... אז מי שיכולה (שאני מקווה שיש מישהי כזו) אני אשלח לה מסר עם הכתובת אימייל שלי. תודה רבה מראש.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifנצל'ש../images/Emo3.gif

אני מצטערת שאני מנצל'שת אבל יש לי הודעה חשובה-המשחק הגמד והענק יתחיל ביום ראשון ה-25.7. אני שלח לכם את מי אתן מגמדות במסרים האישיים ביום שישי. אם מישהי לא יכולה בשבוע הזה לגמד, אז שתשלח לי מסר. תהנו

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifמקפיצה../images/Emo3.gif

איי! אנשים!האם התאריך ה-25.7 פנוי לכולם?

למעלה