בוקר טוב

Fire Of Heaven

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

סוף שבוע בכפר את היית נהדרת. בשמלה פרחונית ופרפר היית מתבדרת!
איפה אני מוצא את הסוג של התמימות והחיוך הרומנטי מהסוג הזה
בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif

אני מניחה שיש לי עבודה חדשה- הולכת לראיון ואחרי זה כבר הזמינו אותי לפגישת צוות, כך שמניחה שהתרשמו ממני לטובה בראיון הטלפוני
מדובר במארחת בהפעלות בימי הולדת- צריך לדאוג שהכל מתנהל כמו שצריך, ללוות את הילדים וההורים, להתייחס במיוחד לילד היום הולדת. וגם יש מתקנים בלי קשר אז זה גם להיות אחראית על זה לאו דווקא בימי הולדת. נראה אם יש בזה באמת עבודה ולא רק בימי שישי, אבל יש לי הרגשה טובה לגבי העבודה הזאת
ואתמול ההורים שלי קנו לנו את הדבר
הראשון לדירה שתהיה לנו (המעבר הוא רק אחרי השחרור של י'- עוד כמה חודשים)- סט צלחות יפות כאלה שראו שאהבתי מאוד. מה התוכניות לסופ"ש
שתהיה לנו שבת שלום

סופסוף סופ"ש... :)

ואיזה שבוע היה לנו... גם שביתה, גם מבחן (היום) מעיק וגם (גם גדול מאוד)... השבוע אני והחברה שלי סגרנו חוזה על דירה בתל אביב ואנחנו עוברים לגור יחד בשעה טובה ומוצלחת. דירה ממש בון בון... והשיר הזה מוקדש לה.... :) Turn your lights down low / Bob Marley Turn your lights down low And pull your window curtains; Oh, let Jah moon come shining in - Into our life again, Sayin': ooh, it's been a long, long (long, long, long, long) time; I kept this message for you, girl, But it seems I was never on time; Still I wanna get through to you, girlie, On time - on time. I want to give you some love (good, good lovin'); I want to give you some good, good lovin' (good, good lovin'). Oh, I - oh, I - oh, I, Say, I want to give you some good, good lovin' (good, good lovin'): Turn your lights down low; Never try to resist, oh no! Oh, let my love come tumbling in - Into our life again, Sayin': ooh, I love ya! And I want you to know right now, I love ya! And I want you to know right now, 'Cause I - that I - I want to give you some love, oh-ooh! I want to give you some good, good lovin'; Oh, I - I want to give you some love; Sayin': I want to give you some good, good lovin': Turn your lights down low, wo-oh! Never - never try to resist, oh no! Ooh, let my love - ooh, let my love come tumbling in - Into our life again. Oh, I want to give you some good, good lovin' (good, good lovin').

A d i 23

New member
../images/Emo65.gif קולולולולולו ../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif

בשעה טובה ומוצלחת !

A d i 23

New member
מי אתה ?! ../images/Emo12.gif

קיבלת אישור לכתוב פה..? מייייייד למזכירות למלא טפסים מתאימים !!!

Fire Of Heaven

New member
אני האש שבא והולך

מביא ישירות מהגן הנפלא אושר אהבה צחוק וחיבה לפעמים בוער ברמה נמוכה ולפעמים בוער בעוצמה רבה. את מוכנה למלא אותם במקומי
את בטח זוכרת טוב יותר מה לכתוב ואיפה כי את יותר חדשה וצעירה.
הרבה מאוד זמן שלא כתבתי פה. ובשער של תפוז למטה ישנם קישורים לכל המועדפים שהיו לי. (למרות שהקומונה של זה שתמיד בוכה שלא משלמות לא קיימת יותר) אז החלטתי לבקר בהם ויש המון שינויים. מעניין אם השיר שכתבתי לפני שנים עוד מטוגלן. טוב לראות גם אותך

למעלה