בוקר טוב

ERonny

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

תכף אני יוצאת לבצפר בשביל שעתיים מתמטיקה
נקווה שיעבור מהר. יום טוב לכולן

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifבוקררר ../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

אני בת 16
חח היה לי כיף אתמול!! אני אספר בקצרה- קמתי בבוקר וליד המיטה חיכתה לי קערת ממתקים וברכות מהמשפוחה. התקלחתי התרעננתי ויצאתי להסעה. לכבוד היומולדת אפילו לא פספסתי אותה חח. ואז שרו לי יומולדת באוטובוס
חמודים. ידיד שלי הביא לי ברכה ומשו מזה מצחיק
הייתי מסבירה אבל אין לי כוח
תתגברו. הגעתי לבצפר- ישר למבחן במתמטיקה. לפני שנכנסנו לכיתה חברה שלי הביאה לי כדורי שוקולד
וגם קיבלתי סמס מרונצ'יקק
כפרעליך! המבחן הלך פסדר כזה אבל לא סיימתי אותו =/ לונורא. יצאתי מהכיתה (אחרונה כמובן
) והלכתי לשכבה. ראיתי את ידיד שלי (אחר) והוא הביא לי ברכה ומתנה (דיסק של ניקלבאק!!!) חמודי. הלכתי לאיפה שכולם ישבו וקיבלתי מלא מזלטובים וחיבוקים וברכות ובלונים ובקיצור הרבה צומי חחח
ואז שיעור תנ"ך, קיבלתי חיבוק מזלטוב מהמורה
חמודה. ואז ספרות- חופשי! אז סתם ישבנו בחוץ והיה צחוקים. אח"כ היסטוריה- לא מעניין. ואז מחשבת- עשינו שיעור בחוץ והיה נחמד. אח"כ שעתיים מייגעות של לשון
והביתהה! חזרתי הביתה אכלתי התארגנתי והלכתי עם חברה שלי לשוק, הסתובבנו קצת ואז הלכתי להיפ הופ, היה כיף! חזרתי הביתה הייתי עם המשפוחה ובערב באו אלי חברות והלכנו לשבת בקנטרה והם הזמינו לי גלידה עם זיקוק חחח והיה מצחיק וכיף! ואז הלכנו לשחק ביליארד וניצחתי
ואז חברה שלי הביאה לי עגילים מתאילנד מזה יפים
ואז בזמן שחיכינו לאמא שלי שתבוא לקחת אותנו עשינו שיחת וידויים
וזהו חזרנו הביתה. ואז נכנסתי לפה וראיתי את הברכות שלכן ועוד יותר היה לי שמח חח
אה וביום רביעי עשו לי מסיבת הפתעה!! חח כי בחמישי היה אמור להיות לנו איזה ערב כיתה ולא היה מתי אז הם הקדימו את זה לרביעי ובסוף לא היה ערב כיתה... אבל מזה הופתעתי! חמודים. נממ זהו עכשיו אמא שלי לוקחת אותי ליום כיף
אני מקווה למצוא בגדים...
יומטוב שיהיה

אממ צהריים..../images/Emo9.gif

קיבלנו תעודות ממצוע 80.6 האמת אני מרוצה..אני עושה ממש את המינימום השנה,והכי נמוך שלי זה 70. הייתי מערערת על כמה מקצועות,אבל התעודה גם ככה לא כזאת חשובה. חוצמזה עכשיו יש לי את הפרוייקט הזה באנגלית לעשות ואת העבודה בסוציו..והכל לתחילת שבוע הבא..ואז גם יש צילומים כל הסופשבוע..ואז מבחנים. קיצור..אין זמן לכלום.. והיום יש יומולדת לחברה שלי אז הולכים לחגוג
סופשבוע רגוע שיהיה

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifצהרייייים../images/Emo9.gif../images/Emo21.gif

אני הולכת עוד כמה דקות עם חברה לקניון ויהיו שם עוד כמה חברים
יום טובבבבבבבב

תעודות../images/Emo63.gif

דווקא תעודה טובה..
חוץ מכימיה [50
] הכול טוב..אז אני רק צריכה לקבל איזה 65 סימסטר הבא והכול טוב ויפה
יומטוב שיהיה לכן!

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif העיןןןן ../images/Emo7.gif

אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא רוצהההההההההההההההההההההה

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifצהרייםםם../images/Emo9.gif

התחלתי היום שעה שלישית
היה מוזר ללכת לבצפר לשעתיים ולחזור
נממ אני צריכה ללמוד למבחן בלשון, לבוחן באנגלית ולמשהו בצרפתית שהיא פשוט אמרה ללמוד את המילים...
יום טוב לכולםםםם
אהה ומאיה, תתחברי למסן כדי שאני אשלח לך את הסירטון!!

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifצהרייםםםםםםם

יום בסדר....באתי שעה שנייה כי הייתי אצל רופא שיניים.... היום והשבוע עבר בטיללללללללל

למעלה