בוקר טוב

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

שלום לכולם:] בוקר טוב
אני עוד מעט הולכת לבצפר ואז ניסע באוטובוס לשבת סימנריון
אז שיהיה לכם כיף בלעדי
שבת שלום
אוהבת אותכם עד אין סוף - רעות

בוקרררררררררררר../images/Emo110.gif

התעוררתי מאחותי שהיא התארגנה לבצפר
ואנלא נרדמת גם אז החלטתי להדליק תמחשב
אבא שלי בא ב10 וחצי לצבוע.. ואני יעזור לו
יש לי יותר מדיי חלומות מוזרים בזמן האחרון
שיהיה לכם יומטובבבבבבבבבבבב

גם לחברות שלי יש סמינריון ...

בוקר טוב
והיום הברזתי מבי"ס
אאאאאאאאאאאאה
אין לי כוח יותר ... נישבר לי כבר מהבי"ס הזה
-קרן-

יעל 13

New member
בוקררררררררר

אני עדיין חולה...חזרתי מהרופא עכשיו... קרן אל תדאגי יש רק עוד 9 חודשים בערך
חחחחחח מעודד נכון?

gsufvi

New member
בוקרררר

יעל כנראה הדבקת אותייי עכשיו גם אני חולה

יעל 13

New member
אחח...מה שאני עושה לאנשים...

אני משפיעה עליהם לרעה...חחח תרגיש טוב

../images/Emo41.gifצהריים טוביםם../images/Emo70.gif

חח איזה צחוקים היה היום בכיתה חח המורה שלי היתכופפה לכתוב משו על הלוח ואיזה ילד שיושב לידי הוציא את הפלאפון וצילם אותה חח וזה מזה מצחיקקק.. ואיזה ילד מהכיתה שלי יקשר ילד אחר עם הנעלים לשולחן והוא כזה נלחם עם עצמו איך להישתחרר חחח בקיצור יום קורעעע
יומטוב

kerern

New member
צוהרייםם (מעריצי נינט וסעדו להכנס.)

יאווו אתמולל הייתי בהופעה של סלקום! היו שם: בועז שרעבי,נינט,סעדו,ריקי גל,ורמי קלנשטיין! והיה כזה שווה פשוט השקיעו שם פולל.. והמנחים היו אלי ומריאנו והם פשוט קרועים!!! ונינט וסעדו שרים פשוט מדהים!! נינט שרה ים של דמות וסעדו שר מי אוהב אותך יותר ממני ומקום לדאגה...והיה קטע שכאילו האורגנית ניגנה ואף אחד לא שר אז מישהי צעקה סעדווווווווווווו!!(ד.א הוא שר את השיר עם ריקי גל) רק את מי אוהב אותך יותר ממני או שר לבד והוא כזה חמודדדדדד!!! ונינט שגם היא שרה אותו אחת צעקההה נינטטט את מלכה!חחחח מחורפנת הילדההה אחחח שווה... היום בבצפר היה לי כאבי ראש ובחילות כי לא ישנתי כמעט בגלל ההופעה. כול כך רציתי כבר להגיע הביתהההההה... והיה שעתיים היסטוריה:/ בעע מזל שגומרים ב12 :) עוד מעט הולכת לסבתא.. ואז בערב יוצאת חחחח.. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת סורי על המגילהה...... חחחח

למעלה