בוקר טוב

jessy19

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה לכם יום נפלא

בוקר טוב לכולנו ../images/Emo140.gif איזה לחץ של

בוקר התעוררנו מאוחר הילדים אחרו לבית הספר ולגן מעיפות לא שמענו את השעון המעורר מה עושה לנו הפסח הזה יגמור לי על הצורה בקצב הזה ילה שהיה לכולנו המשך יום נעים

שש שבע

New member
תפוז זהב, איזה מושג עקום

או תפוז, או תפוח זהב. מה זה תפוז זהב? וכי יש תפוז אחר? בעצם איינו צריכים לכתוב את זה בר"ת תפו"ז. מי זכה? אין לי מושג כתום...

בוקר טוב, הייתי אתמול בשיעור ספיננג

והיה ממש כייף, חוצמזה, שנראה לי שקצת רזיתי... אז בכלל סבבה. \ אבל התחת , כואב פחד, הכסא הזה בספיננג, לא מצליחה להתרגל לזה... חוצמזה הכל טוב. אגב 29 ש"ח לשעור זה הרבה?

sovlanit

New member
סיגי המקורית,בוקר אור,

לא יודעת מה זה ספינינג. 29 ש"ח לשיעור נשמע לי סביר אם השיעור אורך לפחות חצי שעה. יפה שרזית. תחת כואב? ככה זה בהתחלת אימונים. אחר כך מתרגלים והכל עובר. ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!

תודה סובלנית, ספיננג זה פעילות

על אופניים מיוחדות, ברקע יש מוסיקה קצבית, המדריכה, מעין דיגיי כזה ברקע אוירה עמומה עם קצת עשן משהו בסגנון דיסקוטק, אבל עם פעילות ספורטיבית. די נחמד אבל מעעעעעעעעייף אבל הכי כייף שרזיתי. סיגל.

sovlanit

New member
יישר כח. סיגי המקורית,

העייפות היא פועל יוצא מפעילות גופנית. אני בטוחה שעם הזמן זה יעבור לך כי השרירים יתרגלו למצב החדש. תודה על המידע...
ומאחלת לך המון הצלחה!!!

אנילה1

New member
סובלנית, ספינינג, זאת רכיבה על

אופניים עומדות בקצב מטורף. עם מוסיקת דיסקו ואורות ומה לא. זאת התעמלות מאוד אינטנסיבית, אפשר לבזבז 1000 קלוריות בשעה. הישבן כואב מהכסא הקטן והלא נוח. לא מבינה מדוע עושים אותו כל כך לא נוח. זה טוב לצעירות. למבוגרות זה קצת מסוכן, אלא אם כן הן מתעמלות כל חייהן.

Galit29

New member
אני עשיתי ספינינג שנה וחצי

זה מחטב שחבל על הזמן, אבל מה הפסקתי כי זה קצת דפק לי את הבירכיים. לגבי המחיר אין לי מושג. וסחתיין על המשקל החדש.

הבן הקטן שלי מדריך ספינינג ואשתו

התחילה גם ללכת לשעורים והיא משלמת 30 ש'ח לשעור.

בוקר../images/Emo42.gifאור

שוב, אני צריכה לצאת מוקדם היום, ובגלל כל המטלות בבית, לא הספקתי להיכנס קודם. מקווה להשלים את החסר מאוחר יותר.. שיהיה לכולם יום מקסים!!!!

PINK POOH

New member
בוקר טוב לכולם!../images/Emo140.gif

שיהיה לכולנו בוקר טוב ויום נעים.
ותשמרו על עצמכם- יש כ"כ הרבה התרעות...
אמא שלי לא מרשה לי לנסוע באוטובוסים.

למעלה