בוקר טוב |!|

rmarko

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב |!| ../images/Emo42.gif

מי אמר מצב עבודה חרא בישראל? הנה התפנה מקום לעוד ברמן במסעדה בתל-אביב... טוב בעצם לא, פוטרתי שוב בעקרון בגלל צמצומים
יאללה, שאלה די
: אני רוצה להעלות אתר אחד בדומיין co.il, את הדומיין כבר קניתי ועכשיו אני מחפש איזשהו שרת אכסון שיעבוד טוב - בישראל. לא צריך יותר מדי קונצים (אין לי בעיה לעבוד עם access 97 |!| - אובייקט דואל ש
עובד
- והרשאות כתיבה בסיסיות יספיקו לי מאד בשלב הזה). יש הצעות? הנוטה - באמברוזיה אתה משתמש בשרת פרטי או בתשלום? אני מתאר לעצמי שיגאל משתמש בפרטי...

לא שרת יעודי...

אבל בתשלום, כמובן. אם אתה רוצה שירות ותמיכה נורמלים, אתה חייב לשלם עליהם. ואם אתה כבר משלם על משהו ומצפה לקבל תמורה עבור מה שאתה משלם... אסור בתכלית האיסור לעשות את זה בארץ. אבל באמת אסור.

rmarko

New member
בתשלום, ברור

הסיבה שדווקא רציתי ללכת על ספק ישראלי היא בגלל כל בעיית הצוואר-בקבוק של ישראל; אבל אם אתה מניח את הדברים כך, ..כנראה שיש על מה לחשוב. אתה יכול לתת לי את הלינק של הספק שירות שלך? או שקיבלת אותו באיזו קומבינה?

להיפך... בשמחה.

http://www.aag-corp.com האתר שלהם לא שווה הרבה, אבל כמו שאתה רואה מאמברוזיה, השרתים מאוד מהירים והשירות... מדהים! למשל, ביום חמישי פרצו לי לאתר... שלחתי מייל אחרי חצי שעה שניסיתי לסדר את זה בעצמי... אחרי שהבנתי שהבעיה כבר לא בקבצים אלה בשרת עצמו... תוך 10 דקות מששלחתי את המייל, קיבלתי תשובה שהבעיה סודרה. אם זה היה בארץ... הייתי נסחב עם זה עד היום, אם לא יום שני.

קיפוש

New member
בהמלצתך אגב..

אני מקווה להרשם היום.. למישהו יש עצות מנסיון למעבר חלק בין שרתים?

למעלה