בוקר ואני אוהב מישהי לכולכם../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif
אני רוצה קודם לאמר שאסור לצלם אותי בבוקר אחרי זה אני אומר שהיום קודם התעוררתי ב5 בבוקר וזה היה מייד אחרי שחלמתי שאני מזיין את הידידה ההיא שלי שאני מדבר הרבה עליה ועל חברה שלה וכבר לפני כמה זמן חלמתי על חברה שלה יחד איתי ועכשיו חסר לי לחלום על אורגיה שלי יחד איתן ואז מייד חזרתי לישון וגם היום ספרתי עד 2000 בשעור מתמטיקה... אחרי זה אני אומר שאסור לא להעיר אותי אחרי שאני נרדם בערב אם עוד לא אכלתי או התקלחתי או הכנתי שעורים או הכל ביחד... ואסור גם להעיר אותי אחר כך גם ביום רביעי בבוקר בשעה 7 ורבע כי בטח גם לא עשיתי מערכת ואני צריך להתארגן וזה גם ככה יום מבאס אז בואו נגמור עם זה מהר(למרות שאני מעדיף לגמור לאט...) התעוררתי חזרתי לישון התעוררתי ואז גיליתי שזה יום מעצבן ושגם לא הכנתי שעורים ולא התקלחתי ולא התכוננתי אליו נפשית או פיסית(לא יכולתי להתכונן אליו בלילה... החלום ההוא על ידידה זה רק חלום... לא הזזתי משהו במציאות... למרות שהתעוררתי בזמן שאני צועק את השם שלה...) ואז המשכתי להיות במיטה ושמעתי את אבא שלי אומר לאח שלי קום יפיוף שלי(אחרי שהוא צעק עלי שאני אקום להתארגן וכמה אני לא בסדר... אחרי זה הוא מתפלא שאני עצבני וכועס עליו) ואז רציתי להמשיך להיות במיטה אבל אבא שלי לקח לי את השמיכה... ואז לקחתי אותה חזרה אבל בזמן שחזרתי לחדר שלי הוא כבר הספיק לשים את התיק שלי שמלוכלך מריצפה של כלמיני כיתות על המיטה שלי... אייכס דוחה שכמוהו שיחשוב קצת!! ואז כבר התארגנתי אבל המשכתי להיות עצבני והאח החורג שלי ראה את זה ופתאום אני שומע קליק של המצלמה שלו ואז אני מסתובב ורואה אותו עם המצלמה מכוונת עליי... אחרי שמיליון פעם אמרתי לו להפסיק עם זה הוא עושה דווקא... ועוד כשאני עצבני... ואז תפסתי אותו למרות שהוא ניסה לרוץ מהר ואז הרמתי אותו... ואז זרקתי אותו בצורה עקומה על המיטה שלו ואז הוא התעצבן קצת ואז נתתי לו מכות ואז הוא צעק מכאבים וניסה להחזיר לי ואז נתתי לו עוד כמה ואז הלכתי והפעם הסכימו בסופו של דבר עם זה שנתתי לו מכות גם בגלל שאמרו לו להפסיק וגם כי לא הייתה להם ברירה אחרת הייתי עצבני מידיי ואז המשכתי להתארגן ואז הלכתי מהבית כשאני לא אומר שלום לאף אחד כי אני עצבני מידיי ואז הגעתי לאוטובוס ואז הגענו לבית הספר ואז היו שעתיים מחשבים והמורה השמנה המעצבנת הזו לא הסכימה להוריד לי את האי הכנת שעורים אם אני אראה לה ביום שישי שעשיתי... מניאקית!! לא היה לי זמן כל השבוע... והיא מדברת איתי על לתכנן את הזמן... איך לתכנן את הזמן אם אין כזה דבר?? ואז הייתה הפסקה ובדרך לכיתה ראיתי את אבא שלי לייד חדר מורים והוא דיבר עם המורה לאנגלית שלי שהייתה גם של אח שלי אז באתי אליו וחברים שלי ראו אותו(למה דמט הוא חייב לבוא עם המעיל הזה מהחיות המתות??) וגם המנהלת הגיעה והוא התחיל גם לדבר איתה... ואז המורה לאנגלית שאלה למה אני נראה עצבני היום והצבעתי על אבא שלי ואמרתי בגללו והוא כזה שואל מה אני עשיתי ואז אני אמרתי לו שהוא צריך לדעת ואז המשכתי הלאה והוא הלך אל היועצת... ואז ראיתי שני חברים שלי ואחד כזה עושה לי אההה אתה שוב פעם מאאגניב עם השרשרת הזו... ואני עושה לו כן... והוא עושה לי מה כן ועושה כאילו הוא הולך להרביץ לי אז אני עושה לחבר האחר שהיה שם הוא רוצה להרביץ לי ואז הוא בא אליו כזה אתה רוצה להרביץ לו?? ותופס אותו... וככה לא לקרוא לי?? ואז סתם המשכנו לדבר עד שכולם כבר נעלמו אז מיהרתי לכיתה עם זה מהם שלומד איתי... הראשון מביניהם הוא מי"א... ואז חבר שלי נזכר באמצע המדרגות לתפוס אותי ודווקא מתחת לערסים מתלהבים... ואז בזמן שהוא תופס אותי ואני מנסה לזוז ולהתקדם אחד מהם ירק עלי ואין לי מושג מי זה... ואז חבר שלי ניזכר להתקדם... ואז הגענו לכיתה וניקיתי את זה... ואז היה לי שעור אנגלית ואז למדנו בו על איזושהי עבודת חקר שנתחיל לעשות בקרוב... ואז בסוף השעור חבר שלי הראה לי ציור שהוא צייר של הידידה הזו שחלמתי עליה... והיא ישבה שולחן ליידינו והוא כזה עושה לי אל תגיד לה שזו היא... וזה נראה ממש כמוה רק בתור מכשפה
ואז הייתה הפסקה ודיברתי עם חבר אחד שלי שהייתי אמור לעשות איתו וחשבנו על מה נעשה ולא הסכמנו בינינו על כלום... ואז חשבתי על רעיון של נושא הפורנוגרפיה וידידה אחת שלי שמעה אותי מדבר על זה אז שאלתי אותה מה דעתה והיא כזה אווף איתך אתה מעצבן!! זה בטח כי אתה רוצה צומי!! דיי כבר עם זה!! נמאס עליי!! אתה ממש אידיוט!! וכל כך נעלבתי ממנה ממש הרגשתי שאני הולך לבכות... היא ממש פגעה בי... ואז היה עוד שעור אנגלית וכבר התחלקנו כל הכיתה לזוגות ורק בסוף השעור מצאנו משהו... ואז הייתה הפסקה וסתם הסתובבתי בחוץ כי רציתי לראות את הידידה הזו(וואוו היה לי כזה חלום נחמד עליה... רוב היום היא ישבה שולחן ליידי...) ואז היה שעור מתמטיקה ואז 25 דקות לפני סוף השעור התחלתי לספור ואז בידיוק בסוף השעור הגעתי ל2000 ואז הסתובבתי בהפסקה ואמרתי לכולם על זה היו כאלה שהתלהבו וסיפרו לאחרים היו כאלה שאמרו בונא אתה משועמם יותר ממני היו כאלה שאמרו חחחחחחחח משועמם והיו כאלה שאמרו מה זה מעניין אותי אווף איתך ואז היה שעור משעמם באיסלאם ולפחות אכלתי עוגה על כל הסבל הזה מהערסים המעצבנים... ואז הייתה הפסקה קצרה והספקתי רק לעלות לכיתה ואז היה שעור לשון ולא ישבתי לייד החשמל והפעלתי את המחשב ופתאום גיליתי שהסוללה שלו ריקה ומי שכיבה אותו(אבא שלי) הוציא אותו מהחשמל קודם... אז שמתי אותו על השעיה וקיוותי לטוב... למזלי לא למדנו בכלל אז לא הייתי צריך אותו... רק דיברנו הרבה... ואז נסעתי הביתה והאוטובוס היה ריק כי רוב התלמידים היו באוטובוס האחר שהיה ממש מפוצץ ואז ראיתי את ההוא מי"א באוטובוס השני ועשינו שלום כמו מפגרים ואז עשיתי לו שלום עם הרגל... כי אני גמיש ואני יכול... ואז רוב התלמידים שהגיעו לאוטובוס ישבו מאחור ואני הייתי מקדימה אז היה לי שקט... ואז נסענו והגעתי הביתה ודיברתי עם איזושהי ידידה שהיא שכנה שלי והיא פתאום נזכרה שהיא בכלל הייתה צריכה לסוע לעשות בייביסיטר למישהו... מסכנה היא כל פעם שוכחת... ואז הגעתי הביתה קפצתי על האח החורג שעיצבן אותי בבוקר והלכתי לשתוף ידיים ופנים ולהתארגן מבחוץ... ואז אכלתי וראיתי בייבלייד והיה כל כך יפה!!!!! איזה פרק מדהים!!!!!! ובסוף טייסון ממכסחי הבייבלייד וטאלה הג´ינג´י מהקבוצה היריבה הגיעו לעולם וירטואלי וטאלה התחיל להילחם שם... ואז עליתי למעלה למחשב ודיברתי עם מעיין בנט מיטינג איזה 6 שעות(כמובן באמצע היה גם רק אייסיקיו או שהלכתי לאכול... היא אכלה גזר מול המסך
) ואז נמאס לה והתחלתי לכתוב מה עבר עלי היום ואז היא התחילה ללחוץ עלי שאני אגמור(לא במובן הזה סוטים
שאני אגמור לכתוב את מה שעבר עלי...) וזהו להיום
היה לי יום נחמד בזכות מעיין
תודה מעיין