בוקר של מוזיקה מגלגלץ ../images/Emo9.gif בגלל../images/Emo42.gif
המוזיקה
אז הם זכו למי שלא הבין...
היו לי היום מלא מלא שעורים חופשיים... באחד מהם קפצתי על שולחן כזה שיש בחצר אצלנו מלא מהם וקיבלתי מכה מתחת לברך ועד עכשיו זה כואב לי... התעוררתי חזרתי לישון התעוררתי חזרתי לישון התעוררתי התארגנתי ואבא שלי הסיע אותי כי אני בימי שלישי לא לומד שעה ראשונה
אז הגעתי לשעור ספורט... המורה לא ממש עשה משהו סתם נתן לנו לרוץ ואחרי זה כדור יד... אז הלכתי לאיפה ששומרים על התיקים ודיברתי עם ידידה אחת שלי... אחרי זה הייתה הפסקה גדולה ואז היה שעור מדעי החברה... ישנתי רוב השעור ומתי שהייתי עיר השתתפתי קצת כדי שהיא תחשוב שאני באמת מקשיב ואז אחרי השעור דיברתי עם המורה קצת כדי שהיא תחשוב בכלל שאני הקשבתי ממש כל השעור
ואז היה שעור חופשי... ורוב הכיתה וגם כמה סתם מהשכבה היינו בחצר בדשא... ועשינו שטויות ודברים מוזרים... רוב הבנות סתם דיברו ביניהן... הבנים עשו קפוארה ועוד כלמיני דברים מוזרים וחלק סתם הסתובבו באזור... אני וחבר שלי עשינו ניסוי בשביל התחפושת שלנו לפורים הוא יהיה כיפה אדומה ואני אהיה הסלסלה שאיתה כיפה אדומה הולכת... הוא בנאדם ענק כזה... קיצר הוא צריך להרים אותי כשאני עושה סלסלה... אז עשינו את זה פעם אחת... והוא שם אותי באמצע של איפה שעושים קפוארה אז אמרו לו להזיז אותי חזרה כי אנחנו מפריעים... אבל לא היה לי כוח לזה שהוא ירים אותי שוב(גם לי זה קשה) אז זזתי משם לבד... ואז ביקשו ממני ומחבר שלי ששוב פעם נעשה מה שעשינו ואז עוד אנשים ביקשו... יצא שרוב מה שעשינו בשעור החופשי הזה היה הקטע הזה עם הסלסלה... ואז היה צילצול וחבר שלי הלך אז הסתובבתי קצת ואז פגשתי כמה חברים שלי שהמציאו שיר חדש ומוזר
ואז אחד לקח חתיכה מהאוכל שלו זרק אותה בעט בה ותפס אותה בפה... ואז כמובן ירק את זה
ואז הגיעו עוד כמה ילדים והוא הראה להם את זה ולא הלך לו... ואז מורה עברה שם והוא עשה את זה בטעות ליידה... ואז הוא ניסה שוב וזה פגע בראש של המורה וזה נשאר בתוך השער שלה... זה היה כל כך מצחיק!! ואז כולנו ברחנו כדי שנוכל לצחוק בשקט וגם כדי שהיא לא תרדוף אחרינו
אווויש איזה קטעים זה היה!! אחרי זה היה לי שעור כימיה... ואז היה לי שעור חופשי והחבר הזה שהיה בשעור החופשי הקודם כבר לא היה... אז סתם הסתובבתי עם כל אלה שעושים קפוארה וניסיתי לעשות תרגילים ולא הצלחתי כלום
ואז התחילו לעשות ניסוים של קפיצה לרוחק ולגובה... וגם קפצו מעל איזשהו שולחן פיקניק כזה(שולחן שמחוברים לו 2 ספסלים קטנים...) אז אני ניסיתי לייד כדי שלא יקרה לי כלום... ולא ממש הצלחתי גם גבוה וגם רחוק... אז אחד אמר לי לנסות לקפוץ מהמקום לפחות לאחד הספסלים... וניסיתי נחטתי על ספסל אחד ופגעתי באותו זמן עם החלק שמתחת לברך בשולחן עצמו... וזה כאב... ואז היה עוד שעור כימיה... והמורה שחרר אותנו מוקדם יותר... ואז נסעתי הביתה... ואז הגעתי הביתה ואמרתי לעצמי שאני חייב היום להכין את הביג בן... ואז התחלתי לעבוד על הביג בן... ואז ירדתי למטה לאכול ולראות בייבלייד... והפרק הזה היה ממש נוראי!! קאי הפך לממש מניאק... הוא נלחם לבד נגד הנמרים הלבנים וניצח את כולם(חוצמאחד) וגם לקח להם את חיות הכוח כמובן... והוא גם זרק את הבייבלייד הקודם שלו לטייסון כי הוא אמר שהוא לא צריך יותר את הבייבלייד הישן... וטייסון היה ממש בכיין בפרק הזה והוא ממש בכה בסוף... ואז עליתי לחדר שלי ועבדתי על הביג בן... ואז הראתי את המכונית שהכנתי אתמול לאחות שלי והיו אצלה חברות והן התלהבו מזה... ואז סיימתי לבנות את הביג בן והראתי את זה לאבא שלי שבהתחלה לא הבין מה זה
ואז חזרתי למחשב ושאלתי איזושהי אחת מפורום הארי פוטר אם היא רוצה לראות את הביג בן שלי והיא שואלת אותי מה?? אז אני שאלתי שוב פעם רוצה לראות את ה"ביג בן" שלי?? והיא אומרת לי לא!! אייכס... אתה רוצה להכנס לאיגנור שלי?? ואז צילמתי והעלתי לכאן את התמונות והבאתי לה את הכתובת... וזהו
מאז אני סתם פה בפורומים...