בוקר טוב ושבוע טוב....... שיהיה לכולנו יום מאושר ומלא .
M mprb New member 12/1/03 #1 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif ושבוע טוב....... שיהיה לכולנו יום מאושר ומלא .
A AMIR HOREV New member 12/1/03 #3 בוקר טוב ויום נעים כם לכן...../images/Emo85.gif הבוקר פתחתי עם השיר.... לצידך!!! ויש נזכרתי בכם... בפורום... במירי ובשרון ששרה לי את השיר הזה!! רציתי להגיד שאתם חברי אמת!!! לוב יו אול...
בוקר טוב ויום נעים כם לכן...../images/Emo85.gif הבוקר פתחתי עם השיר.... לצידך!!! ויש נזכרתי בכם... בפורום... במירי ובשרון ששרה לי את השיר הזה!! רציתי להגיד שאתם חברי אמת!!! לוב יו אול...
פ פינקילושה New member 12/1/03 #4 ../images/Emo13.gif גם לך... למרות שעכשיו צהריים . דרך אגב - היי, אני חדשה ו..., אמ..., משום מה, אני אוהבת את הקורס... אה, וקוראים לי כרמל
../images/Emo13.gif גם לך... למרות שעכשיו צהריים . דרך אגב - היי, אני חדשה ו..., אמ..., משום מה, אני אוהבת את הקורס... אה, וקוראים לי כרמל
M mprb New member 12/1/03 #5 כרמל........../images/Emo24.gif שלום לך... את מוכרת לי מאיפשהו.... סופסוף מישהי נורמלית שגם חושבת שגורג´ נורמלי!!! ברוכה הבאה לפורמנו הקט.....
כרמל........../images/Emo24.gif שלום לך... את מוכרת לי מאיפשהו.... סופסוף מישהי נורמלית שגם חושבת שגורג´ נורמלי!!! ברוכה הבאה לפורמנו הקט.....
M Michalush f New member 12/1/03 #6 אחר צהורים טובים../images/Emo42.gif דבר ראשון, שלום לכל האנשים החדשים (לא ממש הספקתי לעקוב... ) דבר שני, קראתי את השירשור והגעתי למסקנה שכולם פה בני 17 ומעלה חוץ ממני!
אחר צהורים טובים../images/Emo42.gif דבר ראשון, שלום לכל האנשים החדשים (לא ממש הספקתי לעקוב... ) דבר שני, קראתי את השירשור והגעתי למסקנה שכולם פה בני 17 ומעלה חוץ ממני!
A AndreaCorr © New member 12/1/03 #7 ברוכה הבאה כרמל! ../images/Emo168.gif מברכים אותך על הטעם המעולה שיש לך במוזיקה מיכל- בלי הכללות! אני בת 14 וחצי.
ברוכה הבאה כרמל! ../images/Emo168.gif מברכים אותך על הטעם המעולה שיש לך במוזיקה מיכל- בלי הכללות! אני בת 14 וחצי.