בוקר טוב

../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לנבחנים ולסובלים בצבא.. לא הצלחתי להירדם סדיר כל הלילה, ויש לי עכשיו מבחנים לקד"צ
. יום נפלא לכולם

../images/Emo42.gif בוקר טוב...

שמישהו ידאג שאני לא אקרא להבא ספרים בעלי עלילה משונה לפני השינה. איזה חלום מוזר...

dana2909

New member
../images/Emo184.gif איזה בוקר

מי זאת אברול? למה אני צריכה להכיר אותה??? הוירוס המעצבן הזה שהפיל כמה ארגונים לא קטנים בכלל בסו"ש האחרון מטרטר אותי כבר כמה שעות... אוך.. חכו חכו שהיא תיפול לי לידיים...

resputin

New member
../images/Emo42.gif סביר פלוס-מינוס

יום ראשון אחד מתוך רבים, אני בחוסר רצון טוטאלי לזוז אך מחוסר אוצפייה וחוסר מנות, חייב לגרור את עצמי לבית הספר לעוד יום מטרטר וארוך שברובו זועק דבר אחר "זיינו אותך!, אתה עושה על הח*א הזה בגרות!" אה, אבל שטויות. I can´t use what I can´t abuse and I can´t stop when it comes to you you´re burning me out, but Im back at your door like joan of arc- coming back for more I´ve nearly died I´ve nearly died (Garbage- Vow)

Dor K

New member
בוקר אור

כמה נחמד לקום בבוקר בשש, לשתות את הקפה, ואז לקבל טלפון חביב ממזכירה חביבה, שאומרת שהיום יתבטל הקורס, כי המורה חולה, מה שאומר שבמקום להתלבש במיטב מחלצותיי, לסרק את שיערי המתבדר ברוח, ללכת אל מכוניתי (שתחיה), ולהיכנס למאבק נפשי ופיזי עם עוד אלפי מיואשים בכבישי ת"א, אני נשאר בבית. (ללמוד אומנם, אבל בבית). פניי קיבלו צורה של חיוך, ועם החיוך הזה, חזרתי לישון עד עכשיו. הו, ככה אני אוהב את היום. למה לא כל יום? בוקר טוב.

אוֹסי א

New member
*מתה מקנאה*

כמה הייתי רוצה להיות עכשיו בבית, ויותר מזה- פשוט לא לקום היום. אני עוד חולה, מרגישה חרא, והלכתי לבי"ס בגלל שהיה לי מבחן (נוראי) במתמטיקה, ואם מישהו זוכר את הודעת החיבה שלי למתמטיקה, אז היא עברה, חלפה, נגמרה. לפחות אני אעשה לעצמי יום קצר, להישאר לתנ"ך עד 15:00 זו כבר הגזמה פראית. יום טוב לכולם

zimes

New member
בוקר עייף

אני עייפה. לוידעת למה. אולי כי זה בוקר? גם אני קיבלתי טלפון ממזכירה. היא ווידאה שאני מתכוונת לגשת לבחינה ולהגיש את הפרויקט, ולסיים את הלימודים הסמסטר (כי אם לא... הם צריכים להעביר המלצה לועדה בלה בלה בלה). נחמד מצידה. באותה הזדמנות היא גילתה לי עד מתי, בערך, אני אמורה להגיש את הפרויקט (שזה נחמד מאוד מצידה: אני לא טרחתי לברר...) ובכך התקדמנו בעוד צעד אל עבר החיים להם אני מייחלת: בלי חובות שנואות, בלי לימודים שנמאסו עלי, עם הרבה שלווה, ללא מטלות מעצבנות (כמעט, נו), ועם חופש לחשוב מה אני רוצה לעשות (ולעשות את זה).

בוקר טוב ושלום!

אני די חדשה פה, אז אודה לכם אם תראו קצת נחמדות ותקבלו אותי לחיקכם האוהב... (כדאי לכם, אני יודעת לייעץ... :)) אז שלום!

Dor K

New member
מה זה מיטל?? מה זה??

ממתי אייקונים דביקים זה דבר נחמד??

מיטללל

New member
אם לא ראית,

בגוף ההודעה הייתה שאלה, נחמדות מהי? חוץ מזה אני לפחות ברכתי אותה וניסיתי. כתוב אתה משהו יותר *נחמד*... ואתה יותר לא תקבל לעולם א. דביקים. חוץ מכתומים...

מיטללל

New member
אך לפני זה,

הסבר לנוכחים, מהי נחמדות. ובצד המעשי, כתוב משהו נחמד לנרדמת! *מחכים*

Dor K

New member
מה את מנדבת אותי?

טוב. נרדמת יקרה. ברוכה הבאה לפורום. מקווה שתעשי פה חיים משוגעים
אני אכתוב יותר מזה, ברגע שתשלמי את דמי החבר לפורום, על סך 582.40 ש"ח, לא כולל מע"מ וכרטיס מועדון. עם התשלום, תישלח לביתך ערכה ובה: חולצות אפי (בגוונים: אדום, זהב ובז´), כובע אפי (כובע גרב עם תמונת גדעון עזרא עליו), גרבי אפי ורודות, וערכה לבדיקת הריון. have fun.

למעלה