בוקר של תובנה עליונית ועצבים!!../images/Emo42.gif
הכל במחשבה... רק שכרגע אני כותב את ההודעה אחרי שהקפיאו אותי שעה בחוץ בזמן שאני חייב להשתין אז מה קרה היום?? התעוררתי(נפסיק לריב איתכם
) הייתי שמח לעצמי הגעתי לאוטובוס שהפעם היה החדש ולא הישן מצאתי מקום נקי לשבת אחרי זה הגענו לבית הספר ואז גיליתי שיש מד"א ואז גיליתי שיש מבחן במד"א וכמה נחמד שעושים לנו מד"א בהפתעה בלי לאמר לנו תתכוננו יש מבחן כדי לקבל תעודות במד"א!! בקיצר היו שעתיים ראשונות עוד ללמידה של נושא חדש במד"א וזה חוסם עורקים... כרגיל מי שהעבירה את השעור דאגה לגרום לי להרגיש שאין לי חשק יותר לאכול ואז בשעה השלישית היה המבחן ואמרו לי שצריך לקבל 100 כדי לעבור אותו ואז המורה אמרה שמספיק 80... נראה לי אני עובר... וככה גם יצא שהתבזבזה לי על המבחן גם חלק גדול מההפסקה הגדולה שבה הייתי אמור להתכונן עם ילד אחד למבחן שיש לי מחר במתמטיקה וזה מבחן חוזר גדול ואם אני לא מצליח לעבור אותו אני יורד ל3 יחידות... והטמבל הזה לא שהוא הלך למקום שהוא תמיד נמצא בו אלא דווקא היום הייתי צריך לחפש אותו כי הוא רצה לטייל בבית הספר!! דמט איתו!! מצאתי אותו דקה לפני הצלצול... והטמבל הזה עוד ישב ליידי במבחן והעתיק בלי סוף... יוווו אני כל כך לא סובל תבנאדם הזה... ובכלל במבחן היה קטע שחלק מהתשובות עוד היו רשומות על הלוח ודווקא כשהגעתי לחלק שלהן מישהו צעק מאחורה סליחה אני לא חושב שזה צריך להיות רשום שם!! ואז האחראית ראתה את זה ומחקה... דמט... טוב... בקיצר הטמבל הזה שישב והעתיק ממני ואחרי זה לא עזר לי במתמטיקה קוראים לו אבובו אצלנו והוא האיש השנוא עלי השבוע גררררררררררררררררר... גרם לי סתם להתעצבן ולהלחץ... ואז היה שעור היסטוריה וכרגיל בשעורים האחרונים הוא סתם מכתיב ואני מפעיל את המחשב רק למקרה שיהיו שעורי בית ואני אכתוב אותם... ואז היה שעור מתמטיקה אבל משום מה הרגשתי כל כך בהייי שלא יכולתי בכלל להתרכז אם היה סיכוי כלשהו שאני אבין... ואז עוד שעור היסטוריה עם הכתבות ובסוף השעור הוא נזכר להתחיל נושא חדש וכתב כותרות ואחרי הצלצול אחרי שכבר סגרתי תמחשב נזכר לתת שעורי בית... מזל שיש לי עט שנוח לכתוב איתו על היד
... שונא לכתוב על היד... ועוד שעור במתמטיקה והפעם זו שיש לה חבר ורוצה לראות את הזין שלי נזכרה בזה ורצתה שאני אפעיל את המחשב והתחילה לעשות מזה עניין כל כך גדול... אבל הייתי בהייי זה לא היה כל כך משנה... ואז השעור היה מוזר ביותר... איזשהו דפקט אחד שהוא אבובו2(לא חשוב למה יש הרבה סיבות אבל לא זו) הפליץ באמצע השעור כזה נוד ענקי ודוחה... שיווווו זה היה כל כך
וגם קרע חלק מהקישוטים מהכיתה שהיינו בה... בקיצר עשה הרבה דברים דפקטים... אהה נזכרתי הוא אחד מהקופים האלה מהאוטובוס למי שזוכר את המקרה... והשעור המשיך בזה שידידה שלי החליטה שהיא רוצה אותי לסקס פרוע על המקום ושהיא וחברה שלה רוצות אותי ודפקט אחד שישב ליידי לאורגיה מרובעת... אני מעדיף להוריד את הדפקט וזהו... הכל זה כי הוא נדחף... אנשים נא לא להדחף לאורגיות!! ואז בסוף השעור הדפקט וכמה ידידים שלו החליטו שהיום אני הולך לזונה
איייכס... ותבינו בהמשך למה אחרי השעור רצתי מהר לאוטובוסים תפסתי מקום טוב וככה נסעתי הביתה אכלתי מהר את האוכל שמסתבר גמרו לי ממנו את הרוב עוד לפני שבאתי חזירים!! אני אומר שאני ממהר אז הם צריכים לגמור לי את האוכל כדי שאני אהיה רעב?? אז מיהרתי מיהרתי וככה אני ואבא שלי הגענו לתל אביב מוקדם יותר כי רציתי לפגוש כמה ידידות שלי ובדרך אני ואבא שלי ראינו כמה זונות
אייכס... ייייאאק... מילא היו ניראות נורמאלי אבל גם זה לא... אז אני נפגשתי עם הידידות לאיזה חצי שעה והיה נחמד הן היו שם בגלל הופעה כי הן במקהלה והן היו שם עוד בשלבי התארגנות להופעה שהייתה כבר היום אז סתם הייתי כזה בשקט בזמן שהן צועקות אחת על השניה שכולן צריכות להיות עם אותה תסרוקת וכלמיני דברים מוזרים אחרים... וחברה אחת שלהן כתבה שיר על אחת מהן וזה היה שיר ביזארי לחלוטין... ומתישהו גם נהייתי ממש עייף כי כמו שמיטללל יודעת לא יצא לי לישון בזמן האחרון... ואז פשוט סתם נעמדתי שם בצורה מוזרה מסתכל על אנשים שונים שרים ומנגנים בפסנתר וככה מתישהו הייתי במקום אחר... ואז פתאום שמתי לב שכבר הייתי צריך לחזור לאבא שלי ואני כבר מאחר אז מיהרתי אחוצה והלכתי לאבא שלי ואז הגענו קצת אחרי הזמן לטיפול אבל זו שאמורה לעשות את הטיפול אחרה... ואז בזמן הטיפול דיברתי איתה והיא מצאה נושא מעצבן ביותר מוזיקה... לא שהנושא מעצבן אלא דעתה על מוזיקה... היא שונאת שייגעצ!! פשוט לא סובלת אותם... הבת שלה בת 13 ושומעת שייגעצ והיא שמעה רק חלק משיר אחד שלהם וכבר החליטה שהיא לא סובלת את זה... אז התחלתי לשיר את השיר שהיא אמרה לי שהיא שמעה ומהר מאוד גיליתי שבנאדם יכול לקפוץ נורא גבוה אם לוחצים במקום הנכון... אווץ´... ואז היא התחילה לדבר על בועז שרעבי... אוקייי... יייאק... שביל... גדר... חומה... שומר... ואחרי זה המשכנו לדבר ושרתי לה עוד כמה שירים והיא המשיכה מידיי פעם לעשות לי נגיעות במקומות מוזרים בגב שמקפלים פשוט את הבנאדם ואז היא שמה שירים של בועז שרעבי!! לפחות זה גרם לי לישון סוף סוף... ואז הייתי צריך למהר שוב פעם לאבא שלי והוא אומר לי שעוד כמה דקות הוא מגיע אז החלטתי לדבר עם ידידה אחת שלי שלא ממש יצא לי לדבר איתה היום לכמה דקות אז התקשרתי אליה ועברו איזה 5 דקות אחרי שהיא ענתה והוא כבר הגיע... הפתעות זה נחמד אבל לא כזו כשאתה מכין אותי כבר לרבע שעה של שיעמום ואתה יודע שאתה 2 מטר ממני... אז נסענו ואני באיזשהו שלב נירדמתי ואז עצרו איפשהו ואז השאירו אותי לבד בלי חימום לאיזה חצי שעה בקור כשאני חייב להשתין ואני עייף ומותש כבר... וגם לא כל כך נוח לי... ואז אבא שלי הסיע אותי הביתה ופתאום הוא רואה ילדה אחת ושואל אותי מי היא אז סיפרתי לו מי היא והוא מתחיל עם שטויות כאלה של רוצה שאני אסדר לך אותה למה לא רוצה שאני אצעק את זה שהיא תשמע אז סגרתי לו את הדלת של המכונית בפרצוף כי ממש לא היה לי חשק לזה לא שיש לי חשק לזה מתישהו אבל זה היה ממש לא במקום ובעעעעעעעעעעע הגעתי לדלת של הבית כדי לגלות את המנהג החדש והמעצבן של נעילה עם המנעול העליון כשאנשים למטה אבל עסוקים בטלויזיה רועשת ולא שמים לב לאנשים שדופקים בדלת ולא יכולים להכנס אז הם בועטים בה ונותנים לה אגרופים ואז צועקים עליהם כי לא ככה דופקים בדלת דמט עם זה!! יש יותר מידיי מנהגים מעצבנים פתאום כאן...
כמו לחסום את המקרר במעדנים - להוציא את המעדנים מהמגרה שלהם ולדחוף אותם בכל מקום אפשרי כדי שאחר כך יפלו על הריצפה או כדי שלא יהיה מקום לדברים אחרים במקרר או המנהג עם הדלת - המנעול העליון שאי אפשר לפתוח מבחוץ וצריך לחכות שנים עד שמישהו ישמע אותך ברעש הזה אז אחרי שנכנסתי הביתה וניסיתי להכנס לשרותים ואח שלי הגדול צעק עלי על איך שדפקתי בדלת וניסה להכנס לי לשרותים נכנסתי לשרותים וסף סוף השתנתי!! איזה אושר!! השתחררתי!! אחרי הכמויות הנוספות שצברתי בקור!! ואז באתי למעלה הפעלתי את המחשב ואיזה פלא!! אין לי!! לי!! ורק לי!! אינטרנט!! אז כתבתי את זה במסמך טקסט ושמרתי אני מקווה שאני אצליח לסדר את מה שהרסו לי היום... למה נוגעים ברשת סתם ככה?? אחרי זה אני צריך לסדר את זה לבד!! שונא אותם!!