בוקר טוב
ח חני ב New member 31/7/02 #2 בוקר חם ../images/Emo178.gif היום אין בריכה באים לתקן לי את המזגן, מצא לו זמן מתי להתקלקל.
A AYELET1 New member 31/7/02 #3 העיקר שיהיה בהשך היום מזגן... נשמע מרושע במיוחד להתקלקל בימים אלו יום קל!
ע עדי-אילת New member 31/7/02 #4 באילת ממש קריר - 48° בשמש כעת אומנם מודדים בצל, אך איפה יש צל ? מי שכבר מסתובב בחוץ, הולך בשמש. כמובן בבית "יום מזגן" - רק 27°...
באילת ממש קריר - 48° בשמש כעת אומנם מודדים בצל, אך איפה יש צל ? מי שכבר מסתובב בחוץ, הולך בשמש. כמובן בבית "יום מזגן" - רק 27°...
ח חני ב New member 31/7/02 #5 ואת מי להאשים?? בעלי סיפר שאמו כשהיתה אצלנו, שיחקה כל הזמן בשלט. אצלם כל דבר חשמלי, ישר מתקלקל. אז הנה האשמה!
ואת מי להאשים?? בעלי סיפר שאמו כשהיתה אצלנו, שיחקה כל הזמן בשלט. אצלם כל דבר חשמלי, ישר מתקלקל. אז הנה האשמה!
ח חני ב New member 31/7/02 #8 זהו, תוקן! ../images/Emo13.gif אני שוב בן-אדם. וכשזרקתי לו, לטכנאי שאני "מאשימה" את חמותי, ישר היתה לו בדיחה על חמות וכלות. ולא, זו לא היתה אשמתה.
זהו, תוקן! ../images/Emo13.gif אני שוב בן-אדם. וכשזרקתי לו, לטכנאי שאני "מאשימה" את חמותי, ישר היתה לו בדיחה על חמות וכלות. ולא, זו לא היתה אשמתה.