בוקר טוב

snoopy36

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

יום שלישי-פעמיים כי טוב... היום מוקדש לנקיונות הדירה, הגיעו מים עד...אין ברירה... מאחל לכולכם אחלה יום, להתראות ושלום שלום....

tintong

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

שיהיה טוב.. גם פעם אחת הולך :) הבוקר מוקדש לסיבוב בנקים ..
וגם כאן בעניין
יום נפלא
רק לה יש מפתח.

בוקר טובבבב../images/Emo140.gif

הארגזים כבר כאן... אני מסתכלת עלייהם והם עלי...אופפפפפפ, לא יודעת מאייפה להתחיל. קודם כל ארוחת בוקר עם אמא, כדי שיהיה לי כוח. יום נפלא m.v אתה כבר לא צריך להתאמן????? חחחחחחחח

לפעמים, מרוב שוברי שגרה

נעלמת השגרה, זה הכל שאלה של מינונים, אוהבת שגרה, אבל הכי כייף שוברי שגרה-בא לי עכשיו.

בוקר טוב...../images/Emo199.gif

עייפות מטורפת כבר שבוע וחצי, הבית שלי היה כ"כ מטונף אתמול (אחרי שבועיים של הזנחה פושעת), ניקיתי וניקיתי, אבל היה שווה... יאללה, אמצע השבוע כבר כאן!

snoopy36

New member
רק שבועיים של הזנחה???

אם כך מצבך מעולה... אוי...אני מתעייף מהר מלנקות לאט......

בוקר טוב! אינשאלה יהיה פעמיים כי טוב-אתמול-

הצלחתי לסגור לעצמי 3 אצבעות בדלת של האוטו - לא שניסיתי - אבל הצלחתי בכל זאת. אאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווץ'. אז עכשיו 2 בסדר ואחת קצת כחולה....נו שויין. רק שניהיה בריאים
פולניות על הבוקר! בכיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האצבע שלי כבר קיבלה את מנת הקרח שלה,

הצומי, הצילומים, הצבעוניות
, עכשיו תור נעה

כפרה עלייך! שמתי אתמול מלא - וזה כואב בטירוף

כששמים קרח אבל זה כנראה עשה את העבודה נראיתי ככה -
ואח"כ ככה -
ולקראת הסוף ככה -

snoopy36

New member
../images/Emo79.gifשתי אצבעות מ...

קטיעה, הכל בסדר,כי אף אחת לא נקרעה... 2 בסדר,אחת כחולה, לא צריך להיכנס לבהלה... קרח לשים על אף הכאב, כן כן...זה כואאאאב......... רחוק מהעין רחוק מהלב, נסגרה הדלת וזה כואב... קרח-לשים המון, ולא להיכנס לדיכאוווווון.....

zomery

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifההלללואווו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בוקר טוב אומר לכולם בעבודה כמעט ונרדם לילה ארוך עבר על סחבק רוצה לישון בחיאת ראבק

למעלה