בוקר הכי סקסי גם לך
מ מכבסת תולע New member 4/11/07 #24 ../images/Emo42.gif בוקר נפלא יקירה קפצתי להגיד לך שלום.... יום מלא חיוכיים לך ולכולם
ה העולם החדש New member 4/11/07 #25 לי לא לא מלא חיוכים הכוונה. גם לי מותר להיות ציני נכון(סתם כי בא לי)
מ מכבסת תולע New member 4/11/07 #26 בוקר נפלאאא לך איש יקר../images/Emo6.gif עם המוןןןןןן חיוכים וכל מה שרק תבקש <כיף לראות אותך, אם לא שם אז פה...> וכןןן מותר לך,,,
בוקר נפלאאא לך איש יקר../images/Emo6.gif עם המוןןןןןן חיוכים וכל מה שרק תבקש <כיף לראות אותך, אם לא שם אז פה...> וכןןן מותר לך,,,
מ מכבסת תולע New member 4/11/07 #40 חחחחח גם אני אז קדימה שי להוריד מכנסיים ולקבל מכות, ולהצדיק את שימך סמוקי חחחחחחח
C Cגלית New member 4/11/07 #35 יאאאאאא ../images/Emo25.gif ברוכה הבאה איזה כיף שאת פה עכשיו בטוח היום יהיה מדהים
ע עינוגית New member 4/11/07 #27 בוקר טוב !! ציפור קטנה לחשה לי שיש לך פורום חדש! תתחדשי (ופששש, כבר 3 דפים?) אחלה רעיון לפורום, ואני מקווה ללמוד פה דברים חדשים
בוקר טוב !! ציפור קטנה לחשה לי שיש לך פורום חדש! תתחדשי (ופששש, כבר 3 דפים?) אחלה רעיון לפורום, ואני מקווה ללמוד פה דברים חדשים
מ מוסיקה לזיקיות New member 4/11/07 #28 יש לנו ציפורים קטנות בלב... בוקר חם ומפתיע לכל המברכות והמברכים. c שאת יחצנית אלופה, ממש שוברת cיאים וירטואלים. לדעתי גם אם תפתחי פורום סריגה ומקרמה, תעשי חיל. אני יכול לשדרג אותך ולהנפיק אותך בבורסה? start up ממממ...אופציה..
יש לנו ציפורים קטנות בלב... בוקר חם ומפתיע לכל המברכות והמברכים. c שאת יחצנית אלופה, ממש שוברת cיאים וירטואלים. לדעתי גם אם תפתחי פורום סריגה ומקרמה, תעשי חיל. אני יכול לשדרג אותך ולהנפיק אותך בבורסה? start up ממממ...אופציה..
ע עינוגית New member 4/11/07 #29 לדעתי היא לא צריכה שדרוג אני מבקשת בוקר קר - איפה החורף שהבטיחו לי, איפה??? (יש צעצוע שמדמה שלג?)