תודה רבה - יש בעיה, את המתכון לקוגלהוף אינני
יכולה להכניס פה לפורום משום שהוא שייך לבית ספר שבו למדתי ולא קיבלתי מהם רשות לפרסם אותו (הוא גם לא מפורסם ) ולכן הכנסתי את התמונות בשרשור OFF ולא בשרשור רגיל של מתכונים, סתם תמונות להתרשמות מיום השתלמות שהיה לי. לגבי כרוכיות בצק פריך ממולא תמרים: מתכון - מדובר בבצק חש"ק (חמאה, שמנת, קמח) או שק"ם (שמנת, קמח, מרגרינה): 200 גר' חמאה או מרגרינה בטמפ' החדר 1 מיכל שמנת חמוצה 350 גר' קמח תופח (1 חבילה קטנה) ללוש את כל החומרים לבצק חלק ונעים לעבודה, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכחצי שעה. לחלק את הבצק לשלושה או ארבעה חלקים ולרדד כל חלק על משטח מקומח היטב. על הבצק אפשר למרוח מה שאוהבים, ממרח תמרים, ממרח תמרים עם פרג, תמרים מרוככים עם חמאה, ממרח חלבה + שערות חלבה, ריבה, ממרח שוקולד, נוטלה או כל דבר אחר. אני מרחתי על כל חלק ממרח תמרים עם פרג + אגוזי מלך גרוסים ו-2 כפות סוכר. לגלגל לרולדה ולהניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. כך לרדד ולמרוח את כל חלקי הבצק. אפשר כמובן כל חלק למרוח ולמלא במשהו אחר. לחמם תנור לחום בינוני 175 מעלות. לאפות את הרולדות כחצי שעה ולצנן לחלוטין. לפזר מעל אבקת סוכר ולחתוך לפרוסות. מגי