בוקר טוב
שבוע טוב לכולם

MAGIG

New member
ביום חמישי האחרון הייתי בהשתלמות, יום שכולו

עוגות גבינה, אצל אורן גירון האחד והיחיד (ההשתלמות הייתה מיועדת שלאלו שכבר למדו קונדיטוריה). היות וזה שרשור OFF, מצרפת כמה צילומים (בלי מתכונים), סתם כדי לפתוח טוב את השבוע. מגי בצילום - בומב גבינה ותותים בציפוי נשיקות מסוכרות
 

סיוי 24

New member
מגי, מגי איזה יצירות !!!

אני נפעמת! אכן האחד והיחיד, ואת- גם אחת ויחידה!
 

MAGIG

New member
תודה רבה סיוי - אורן גירון הוא בעיניי מאסטר

אמיתי, בור ידע שאין כדוגמתו, שלא לדבר על השקט שבו הוא מעביר את החומר, כפי שכתבתי - מאסטר אמיתי. מגי
 

MAGIG

New member
קראנץ שמרים עם גבינה ודובדבנים וברקע קוגלהוף

עם קליפות תפוז מסוכרות ושוקולד. מגי
 
מתכון של הקוגלהוף

אני מבקשת בבקשה את המתכון וכמו כן את המתכון של הכריכיות בצק פריך ממולא תמרים שראיתי בגלריה הנהדרת שלך כל הכבוד לך ותודה
 

MAGIG

New member
תודה רבה - יש בעיה, את המתכון לקוגלהוף אינני

יכולה להכניס פה לפורום משום שהוא שייך לבית ספר שבו למדתי ולא קיבלתי מהם רשות לפרסם אותו (הוא גם לא מפורסם ) ולכן הכנסתי את התמונות בשרשור OFF ולא בשרשור רגיל של מתכונים, סתם תמונות להתרשמות מיום השתלמות שהיה לי. לגבי כרוכיות בצק פריך ממולא תמרים: מתכון - מדובר בבצק חש"ק (חמאה, שמנת, קמח) או שק"ם (שמנת, קמח, מרגרינה): 200 גר' חמאה או מרגרינה בטמפ' החדר 1 מיכל שמנת חמוצה 350 גר' קמח תופח (1 חבילה קטנה) ללוש את כל החומרים לבצק חלק ונעים לעבודה, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכחצי שעה. לחלק את הבצק לשלושה או ארבעה חלקים ולרדד כל חלק על משטח מקומח היטב. על הבצק אפשר למרוח מה שאוהבים, ממרח תמרים, ממרח תמרים עם פרג, תמרים מרוככים עם חמאה, ממרח חלבה + שערות חלבה, ריבה, ממרח שוקולד, נוטלה או כל דבר אחר. אני מרחתי על כל חלק ממרח תמרים עם פרג + אגוזי מלך גרוסים ו-2 כפות סוכר. לגלגל לרולדה ולהניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. כך לרדד ולמרוח את כל חלקי הבצק. אפשר כמובן כל חלק למרוח ולמלא במשהו אחר. לחמם תנור לחום בינוני 175 מעלות. לאפות את הרולדות כחצי שעה ולצנן לחלוטין. לפזר מעל אבקת סוכר ולחתוך לפרוסות. מגי
 
למגי את נהדרת תודה על מהירות התשובה

ויש לי עוד בקשה עם יש לך מתכון טוב לרוגלך שוקולד אני עובדת בגן ילדים ואובהת מאוד לאפות איתם והם פשוט רק מחכים כל פעם למתכון חדש וכמובן אוהבים מאוד שוקולד ותודה מראש
 

MAGIG

New member
מוס גבינה עם תחתית שוקולד ובצק פריך וציפוי

טופי. מגי
 

smady a

New member
מגי זה ניראה נורא ואיום..למה ?למה?להתעלל בי

ככה זה יפה?........ איזה כיף לך להיות בסדנא כזו. ומה בטוח ...שזה היה טעים.
 

MAGIG

New member
תודה סמדי, מעבר לטעים (שזה כמובן הצד הקשה)

היה מעניין, מפרה ויום שהיה כולו מוקדש לעניין שכל כך חשוב לי ועוד כברת דרך שאני עוברת בדרכי להגשמת החלום. מגי
 

bazilica

New member
מגי - אי אפשר להמשיך כך לעבוד

על הבוקר של יום ראשון - גם ככה קשה להתחיל את השבוע וזה על הבוקר, איפה הכוס קפה איפה????
 
למעלה