בוקר טוב

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo29.gif

מה אתם עושים שאתם לא נרדמים
ולמה זה קורה לכם

Rinor

New member
מנסים לא להתעצבן

זה אחד הדברים הכי מעצבנים הרצון לישון ולהרדם אך לא מתאפשר, לכן אני מנסה קודם כל לא להתעצבן...ופשוט ממשיך עם מה שיש, עד שאני קם בבוקר למחרת
למה זה קורה? חוסר שקט, יותר מידי מחשבות וארועים במוח שלא השלמנו איתם עדיין באותו היום... אהבה ואור

אבל-../images/Emo29.gif

כמה מחשבות? כלומר לי לוקח כמה שעות להרדם...זה מטורף ואני ממש לא מתעצבנת כי אני יודעת שזה לא יעזור

ליאלוש1

New member
אני עצמי סובלת מחוסר שינה כמה

חודשים טובים!! והייתי במעבדת שינה ולא עזרו לי אמרו לי שהכל מעצבים וזה כלל לחץ דם גבוה חולשה עכשיו לפני שבוע זה קצת פחת! כי משהו טוב נכנס לחיי! אבל עדיין ישנה החוסר השינה הזה! אני בשעות הלילה מבלה בים שזה ממש מרגיע אותי! אני כל יום הייתי הולכת לים בלילה זה נורא מרגיע ממש מומלץ הייתי מעבירה את כל הלילה שם עם זה לבד או עם חברים! בשבוע שבועים אחרונים אני פחות מבקרת בים כי אני מבלה במקומות אחרים עם אנשים שכיף לי איתם נורא וטוב לי איתם! אז אני מאחלת לכולם שינה טובה ובלי עצבים זה לא בריא!! שמרו על עצמכם! אני ברגע שמשהו טוב נכנס לחיי זה קצת פחת וזה עוד יותר משתפר מרגע לרגע! אז בהצלחה אנשים! תנסו למצוא מישהו שטוב לכם איתו או להכניס משהו טוב לחייכם לא משנה מה אלא משהו שישמח אתכם וישכיח אתכם מכל הבעיות! באמת מקווה שתצליחו להירדם ותשנו שינה מתוקה(אני מקווה גם לעצמי כי גם אני לא ישנה הרבה בכלל שעה שעתיים ביממה) אז שיהיה לנו המון בהצלחה!! לילה מקסים שיהיה לכם מרבה שינה!!! אוהבת נורא לי!

איל באש

New member
מה עושים../images/Emo140.gif

אני בדרך כלל מתרכז בנשימה קודם כול שואף ונושף לעומק כמה דקות כדי לאזן את דפיקות הלב, זה גם מאפשר לי להתרכז ולא לחשוב על מליון דברים, ואז אני נותן לנשימה להיות טבעית ורק בה מתרכז, זה מרגיע אותי ואני נרדם. אני בדרך כלל לא נרדם שאני יותר מדי עייף, או שאני מוטרד מהרבה דברים.

אני עובדת על זה איל../images/Emo29.gif

עשיתי את זה והתחילו להסיח את דעתי דברים (כרגיל) אבל לא נתתי לזה להפריע אבל בסוף זה הפריע ונשברתי טוב לאט לאט

איל באש

New member
לאט לאט זה תהליך../images/Emo23.gif

את משנה את ההרגלים הישנים שלך לחדשים זה לא קורה מיד תהיי סבלנית בהצלחה זה נפלא שאת מעיזה לעשות את זה

למעלה