בוקר טוב...

fila

New member
קצת מוזר שהיא לא עושה השכמה היום

אולי סוף סוף תמה עונת האבטיח?
ואם כן מקווה שיהיה קל וטוב!

שמופית

New member
בוקר טוב אתי@ ../images/Emo96.gif

תגידו, למה שמו לי את היום החופשי מהלימודים דווקא ביום שהספר שלי לא עובד ???
ובאמת... איפה ג´סיקה ?

jess ועוד

New member
אני פה

לא לדאוג אין פטנטים
ניסיתי הכל חוץ מ.... עיסוי פטמות (פוי פוי פוי נראה לי לא לענין למזמז ת´צמי...) והילדה לא רוצה לצאת מהקיטנה שלה...

jess ועוד

New member
יום רביעי 10.7

הוא תאריך אחרון ואז יש לי תור לזירוז ... בגלל שאני בקבוצת סיכון ... הרגלים שלי נראות כמו בלונים

ג´סיקה - הצעה מגונה

אני יודעת ממקורות מוסמכים שסקס עוזר... אז אולי למזמז את עצמך לא, אבל מה דעתך לגייס את החצי הגברי לנושא ? עוד לא שמעתי על גבר שהתנגד לסקס... [אני מניחה שאת מכירה את ההומור הגניקולוגי ? גברת, יש שתי דרכים לזרז לידה, אחת זה סקס והשנייה זה ללכת הרבה... בקיצור, לכי תזדייני... חה, חה, חה... כן, כן, עם זה אני חיה...]

אני עושה איתך עסק...

אני מוכנה למזמז אותך כמה שרק תרצי - אם את מוכנה לבדוק עבורי את 27 הבחינות שנשארו לי לבדוק עד מחר... בדקתי 21 אתמול, והגב שלי תפוס, העיניים אדומות, יש לי שלפוחית מהעט ואני עצבנית על הסטודנטים פחד... חוצמזה יש לי גבר שתקוע בתורנות מאתמול (בחדר לידה, אגב) וכנראה לא יצא הביתה עד אחרי 12:00, כך שאני צריכה גם לדאוג להשקיט את העצבנת שלו... נראה לי שסקס יהיה פתרון יותר טוב... ובכל מקרה, חמודה, 10.7 זה עוד יומיים... לא נורא... תתרכזי בלהתרגש !

תוכי

New member
בוקר טוב לכולן ../images/Emo42.gif וטיפ

קטן לי אמרו שעלייה במדרגות או הליכה מזרז מאוד

jess ועוד

New member
תוכונית שלי

הלוואי והיה ככה אני גרה קומה רביעית ,ואני הולכת ברגל ועולה אחר כך הביתה ... נאדה

הילית*

New member
ג´סיקה, הבת שלך פיספסה תאריך יפה

7/7.... לא נורא. כנראה שממש טוב לה בפנים (מחלקים אצלך שוקו ולחמניה ונמצאים כל היום בבריכה.... )

למעלה