ממליצה לך לחפש את המכשיר הזה (שלי מנירוסטה מהארץ אבל שם החלק העליון מפלסטיק) זהו מכשיר להכנת אטריות ברגע, האטריות נקראות נוקדלי. מומץ מאוד ובעלות של 15 ש"ח. בנוסף לקנות משחת/ממרח ערמונים למילויים שונים.
בבודפסט, כדאי לקנות. שאלה לי אליכם, קראתי שאתם מבשלות פסטה בלי לסנן את המים, כלומר, מטגנות בצל מוסיפות תבלינים ואת הפסטה. השאלה הנשאלת היא כמה מים צריך להוסיף לכוס של פסטה על מנת שלא יצא רטוב מדי.
הספר ואני בין הממליצים . הביאה את המתכון הנהדר הזה איילת שלנו. 14:34 | 22/07/06 מקרוני של אשת הספרו ayeletba ו הישר מהמספרה לצלחת - הכנתי אתמול ונטרף עד תום. טעים טעים טעים. מתכון פשוט, מרכיבים פשוטים וכל כך טעים! וגם הילדים אוהבים. מאוד (וגם אני...) חב' מקרונים (אני השתמשתי בקצרים) 1 בצל גדול חתוך לקוביות 4 כפות שמן (לא זית) מלח ופלפל כף אבקת מרק בטעם עוף ליטר מים רותחים. 1. ב-4 כפות שמן מטגנים בסיר גדול יחד את המקרונים היבשים והבצל כרבע שעה תוך ערבוב מתמיד וגירוד הסיר. חלק מהמקרונים נחרכים קלות וזה בסדר! מוסיפים מלח פלפל תוך כדי. 2. אח"כ - מוסיפים כף אבקת מרק ומים רותחים (בזהירות!) ומביאים לרתיחה (מיד רותח). טועמים את הנוזלים של התבשיל ומתקנים תיבול. 3. מכסים במכסה ומבשלים 10 דקות על אש קטנה ומערבבים מידי פעם. מכבים אש ונותנים לתבשיל לעמוד סגור עוד 10 דקות לפני שמגישים. התבשיל הסופי הוא ללא נוזלים והאטריות יוצאות רכות וטעימות אבל לא קבעצ'יות. תהנו! איילת . אני פירגה הכנתי עם כף אבקת מרק בצל 4 כוסות מים רותחים.ומקרונים כמו בתמונה. דייקתי בהוראות ההכנה. יאמי.
הייתי בבודפשט , בקשר למסעדות - האמת בכל מסעדה שישבנו היה אוכל נורא טעים - המרק גולש המדהים שלהם אי אפשר להפסיק לאכול אותו. יש מסעדה לבנונית רק שעכשיו לא יודעת אם מומלץ ללכת אליה .. ומול השוק הגדול יש מסעדה מצויינת - for sale אם אני לא טועה בשם שלה .את יכולה להיכנס לאתר של " המטייל " יש שם המון המלצות .