אתמול בבוקר לא הייתי בבית, אני נמצאת כל הבוקר עם רועי בגן. מהצהריים עד הלילה ניסיתי להיכנס לפורומים של תפוז ולא הצלחתי, מה קורה לתפוז??? מקווה שכולם בסדר אחזור בצהריים שיהיה לכולם יום מקסים
טוב לכולם. אתמול תפוז השתגעו לגמרי, שום דבר לא היה נגיש והיה ברדק אחד שלם. אולי כדאי שתפוז תודיע על עבודות יזומות בדיוק כמו הפרסומות הדבליות שהם תוקעים לנו מול הפרצוף בכניסה לאתרים? במקום זה הם נותנים לאנשים לשבור את הראש והידיים בלנסות כל הזמן. בכלל, אם תפוז אינם יכולים לעמוד בעומס אולי בכלל כדאי שנעבור לנענע או וואלה או כל אחד אחר שנותן שירות טוב יותר. ההה פנינה?????????? לשיקולך !!!! רק תעבירי להם מידע שהחבר'ה כאן עצבנים ואולי בכלל נחליט על פתיחת אתר במקום אחר. שיהיה בוקר טוב לכולם.
היי נויה, היי אני תפוז אחד מהפורטלים הכי הכי טובים בארץ. הוא היחידי שיש לו תקלות כאילו היה שמוטי או חושחש. הייתי כותב לך מה ראשי תיבות של תפוז אבל עוד מעט מגיעות כל הקטינות ולא ארצה לקלקל אותן על הבוקר.....
המילה ת-פ-ו-ז מורכבת משתי מילים של פועל ושתי מילים של עצם. מאחר ואת טובה בתשבץ הגיון, קדימה לפתור. אבל לא בפורום לא לקלקל לי את הבנות.... רמז: ת,ו,= פועל פ,ז- עצם קדימה לעבודה.....