בוקר טוב לכולם

אורא

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם

הסיפור על גיסתי לעתיד לאתמול, הבן שלה בן שנה מאושפז בתל השומר במצב קשה, היא התקשרה והתחילה לבכות לי בטלפון וביקשה שאבוא להיות איתה. כמובן אני עם הלב הרחמן נסעתי עם עוד גיסה אחת לבקר, הבחורה פשוט לא יודעת להתנהג זה היה מגעיל. אני כל פעם מחדש נפעמת מהגבול הנמוך שאפשר להגיע אליו יום טוב לכולם אור

שש שבע

New member
לא הבנתי

אז היא ביקשה שתבואי להיות איתה, מה לא בסדר עם זה? אני מצטערת, אולי אני קיצרת הבנה, מה רע בזה?

מה קרה הפעם עם הסתומה ההיא?

ומה יהיה בסופך? לא תלמדי? כנראה שאת צריכה כוויה יותר חזקה מהקודמת. הקודמת כנראה מתחילה להשכח ולכן את מתחילה לחזור על אותם טעויות. שלא תבכי לאחר מכן, קחי עצמך בידיים ותתנתקי מהתולעת!!!!!!!

נוי3

New member
בוקר אור לכולם ../images/Emo42.gif

תני פרוט.... שיהיה לכולנו יום נעים ושקט!!

בוקר טוב לכולם

מה יהיה אור? לא תלמדי?!?!?!?!? אצלי עובר שבוע קשה, כאבי בטן נוראיים כל בוקר כבר כמה ימים מתעוררת יחד איתם בשעה 6 בבוקר ועד 9 לפחות אני בשירותים כל חמש דקות (לא שזה עוזר) והריצות שאני חייבת להשלים בגלל השביתה, אפשר להשתגע הכי גרוע זה שעוד לא גמרתי לארוז, נתקעתי בלי קרטונים, מחכה לקבל אותם מהמוביל,,,,

אורא

New member
../images/Emo24.gifשתהיו בריאות כולכן

ישר יורדות עליי, קצת רחמנות מה יכולתי להגיד לה לא רוצה לבוא. אז באתי עם עוד גיסה וראינו אותה מסתובבת חצי ערומה בבית החולים כאילו שהיא החולה ולא הבן שלה. טוב אני לא מצפה שתהיה לבושה טיפ טופ ולא מאופרת, אבל למה ללכת עם כל החזה בחוץ בחולצה שקופה ומכנסים שקטנים עלייך ב 5 מידות והכל בורח החוצה. מה חסר גינס' וחולצות נורמליים - טוב אני התאפקתי ולא אמרתי כלום. ואז יצאנו לשבת בחוץ - אני 2 הגיסות וההורים של התולעת, טוב כמו האמא כך יצאה גם הבת. התחילה להתווכח עם כל מי שעבר על שטויות מזה מעצבנת אחרי שעה ברחנו משם פספסתי על האש עם כל החברה שלנו, החבר הלך לבד ובאותה הזדמנות חילק הזמנות לחתונה אז זהו עד השגעון הבא אור

שש שבע

New member
הלו פנינה לרוץ לרופא

אכלת משהו רע? או שיש לך דלקת בדרכי השתן?

פנינוש../images/Emo140.gif

לפעמים גם מתח גורם למעיים שלנו לעשות בלאגן משלהם. אני מאמינה שאולי זה בגלל כל ההתרגשות והמתח מהמעבר למקום חדש. הכל יהיה לטובה וזה הכי חשוב. תחזיקי מעמד , אנו כאן מחכים לך.

למעלה