בוקר טוב לכולם??

nutmeg

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

resputin

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מלך שלנו!
ידעתי שתצליח!

פרחות וברכים!

סליחה, ברכות ופרחים!
...כמי שהזכרון עוד טרי בו, מאותו ארוע פחות-או-יותר - מחזיק ממך מאוד וגם שמייח בשבילך!

idanyd

New member
../images/Emo49.gif

לך, לבני-משפחתך ולשאר המניאקים העתידיים לבוא עלינו לטובה.

תואר, שמואר.

כמה כסף יוצא לי מזה?! כל הכבוד, יקירי. עכשיו נשאר רק להחליט מה לעשות עם שארית חייך, הנישואים, המשכנתא, הקריירה העתידית והבריאות הכללית. יש על מה לחשוב. בינתיים תהנה מהרגע. מגיע לך.

Dor K

New member
תודה אפי

בקשר לשכרך, אחרי שאסיים לבדוק את עשרות אלפי הצעות העבודה שמונחות על שולחני ואסכים ברוב טובי לעבוד באחת מהן וכמובן, לפדות את אלפי הצ'קים ששילמו לי כדי שאסכים להסתכל עליהן בכלל, אתן לך את המרצדס. אם תרצי, גם את הכלבלב שיש בה עם הראש המתנדנד. אבל הוילה בסביון תישאר שלי.

d u c k y

New member
יא דורק'ה !!!!

מזל טוב, כל הכבוד, יישר כח וכ'ו.... בנימה פחות רשמית: אני שמחה בשבילך מכל הלב

Paranoid Y

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo121.gif../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif../images/Emo117.gif../images/Emo108.gif

zimes

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo48.gif

d@r121

New member
מחר! מחר! מחר!

שיניי עומדות לעבור שינוי ואני הולך לסבול בשנים הבאות אפי איך אמרת קוראים לדוקטור?

למעלה