בוקר טוב לכולם

effigy

New member
../images/Emo42.gif מאוחרת

אז ככה... אתמול היה לי מבחן לחגורה כתומה.. וזה דורש הרבה כושר (שאין לי) ולחטוף הרבה הרבה מכות (למעשה חילקו את הקבוצה שלנו ל2 עד 70 ק"ג ומתחת, ואז צריך לעשות קרב עם כל הקבוצה בחזקת הקבוצה... כי זה כל אחד נלחם עם הקבוצה וכל אחד מהקבוצה נלחם עם אחד {נגיד 6 אנשים, כולם נלחמים עם נגיד שי (אני) ואז שי נלחם עם ניב (לא יודע אם יש שם מישהו כזה) ועם עוד 5 אנשים שנלחמו כבר נגד שי...} סוגריים ארוך) אז הצלחתי לשכנע את אבא שלי לא ללכת לביצפר למרות שיש לי מבחן במחשב...

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר-

כי טכנית אין בו שום דבר פגום חוץ מהעובדה שאני עייפה ושיש לי איזשהי בעיה עם מישהו אבל לא משנה... המשך יום קר לכולם

dana2909

New member
../images/Emo42.gif קצת יותר רגוע..

מי אמר שמעבר שנה זה טוב. איזה בלאגן, וכל זה בגלל שאיזה 2 מסכן התחלף ל - 3... העיקר שהיום יום חמישי..

d u c k y

New member
בוקר טוב יחסית

כמו ששמתם לב, או לא, השמטתי את חוויותי מהסילבסטר. היה סתמי. אך בכל אופן שנה טובה

../images/Emo42.gif בוקר ממוצע

למה לא הערת אותי ? איזה כיף, כבר לא כואב לי כל הגוף, רק חלק. יום נפלא לכולם

idanyd

New member
../images/Emo42.gif עייף...

הבוקר מציין את היום האחרון של אחד השבועות העמוסים, ארוכים ומייגעים שעברו עלי בשנים האחרונות. עם שעות נוספות בעבודה, מטלות לאוניברסיטה, שיעורים אחרונים לסמסטר, וסילבסטר שנתקע לו באמצע השבוע (הוא לא למד מהמילניום שמסיבות סוף שנה עושים ביום שישי?) לא הייתה לי חצי שנייה לנוח. בלי טלוויזיה, בלי חברים, בלי אינטרנט (מזל שבעבודה יש חיבור מהיר, אחרת הייתי משתגע לחלוטין). אני הולך לישון היום בלילה, ולהתעורר ביום שבת... טאז, אני חושב שהגב שלי מתחיל לקנא בגב שלך.

YeLLOw AnGeL

New member
../images/Emo42.gifבוקר...../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם, היום נשארתי בבית בגלל שאני לא מרגישה טוב
לא נכנסתי בימים אתמול בגלל בעיות עם הורים, כרגיל
זוכרים את היומן? ואת הדפים שכתבתי ומוחבאים? אז אתמול גיליתי שהם נעלמו שאבא שלי סידר משו בחדר. היה רשום שם כמעט הכל ואני לא יודעת מה לעשות...

מיטללל

New member
היי תמר

מה את צריכה לעשות? תלכי אל ההורים שלך. תסבירי להם שאת כותבת יומן, כדבר אישי. ואת מצפה מהם לא לנסות להגיע אליו ובטח לא לקרוא אותו. ותראי מה תהיה התגובה שלהם... אני מניחה שהם יבטיחו לך לא לחדור לפרטיות שלך ככה יותר. הסיבה היחידה למעשיהם, שאני יכולה לחשוב עליה, היא שאולי הם קולטים שיש כל מיני דברים שמטרידים ומעציבים אותך, וכדי לנסות להבין מה עובר עליך הם עושים דברים שלא יעשו, לכן יחד עם השיחה על היומן והסכם איתם, שמגיעה לך פרטיות. אולי תנסי לשתף אותם קצת? לדעתי זה יגרום לך להרגיש הרבה טוב. תרגישי טוב

YeLLOw AnGeL

New member
אבל...

אם אני אלך אליהם הם יתחילו לשאול שאלות על מה שרשמתי שם ואת יודעת שלא כדאי שהם ידעו... וגם הם לא אמרו לי שהם קראו אבל ביחס שלהם בימים האחרונים הבנתי את זה... אני לא יכולה לדבר איתם הם יגלו הכל הכל הכל
אני לא יכולה לשתף אותם בזה, אין מצב...

מיטללל

New member
אבל

אם הם קראו אז הנזק נעשה, לא עדיף לפתוח הכל על השולחן ולהתמודד עם זה?

אוֹסי א

New member
כבר לא בוקר, ../images/Emo42.gif

אבל שמש יש (בניגוד לבוקר), וזה כבר טוב. אני בעיצומו של שיעור גרפיקה, קצת משעמם ובעיקר די חופשי.. גם אני לא העברתי את חוויות הסילבסטר, פשוט כי יש יותר מדי ועבדתי עליו הרבה יותר מדי קשה, אז לא היה לי זמן או כוח. אבל היה מדהים. המשך יום נעים!

leeloo

New member
איזה נקיון עשיתי היום...

לראשונה יש לי משרד משלי.. מה שתמיד רציתי בצבא.. משרד משלי עם מזגן.. יאהה.. והמפקד היה היום בגימלים.. חחחח.. ניראה לי הדבקתי אותו.. העיקר הוא אומר לי שהוא לא הולך לרופא בצבא.. רייט.. אתה חולה ולא תלך לרופא.. לפעמים הוא מדבר כמו אדיוט.. בכל מקרה, המשרד היה די מלוכלך, כמה שנים טובות שלא ניקו. אז ניקיתי את השולחן, טיטאתי אבק מהרצפה, מהמחשב, מהטלפון, מהמקלדת, מהמראה, מהמתגים, סידרתי את המגירות מחדש.. חולת נקיון כמו אמא אני אהיה בסוף.. וכמה דברים גיליתי במגירות.. כמה ציוד משרדי.. חולה על ציוד משרדי.. גם תליתי תמונות חדשות, סידרתי את המחשב מבחינת מסמכים ותמונות, הכנתי לחברה שלי מסמך מושקע לקראת הגיוס שלה, עם הרבה טיפים חשובים, הלוואי ומישהו היה מכין אותי ככה, אבל תראו אותי, יצאתי לא רע, נכון? גם מחר מחכים לי כמה נקיונות נחמדים, שכן אבי עובר לו משרד.. אז אני, הוא, אמא ושתי המזכירות שלו מפנים את כל בוקר יום שישי בשביל לנקות ולסדר את החפצים במשרד החדש. אול אנד אול, יום משעמם, הלכתי גם לקחת מהמטבח מילקי ושוקו, אח"כ לקחית שוקו ממקרר אחר באיזה משרד, חילקתי כמות דואר היסטרית, הדפסתי מסמכים, דיברתי עם כל מי שבמדור שלי שנכנס כל פעם למשרד בהפתעה וכמעט גרם לי להתקף לב קטן, אבל לפחות השתחררתי שעה יותר מוקדם. כמה כיף להתחיל את סוף השבוע! ואני גם הולכת לפגוש חברה שלי שלא ראיתי מאז שהתגייסתי! איזה כיף!

maayan15

New member
היה פידיון לאחיין שלי...

והיו לי הרבה יותר מדיי אנשים בחדר...אב לא נורא... ודיברתי עם חגי אבל לא משו רציני ואופפפ..אני מרגישה רע עכשיו.....ו..וו...וזהו אני סתם רציתי לספר למישהו

וכאקורד סיום ל../images/Emo42.gif שלכם

אני חוששת לבשר שקליפו, הכלב והצרות, נדרס קלות אחר הצהריים. לכלב שלום יחסית, לבעלתו חור גדול נוסף בחשבון הבנק. לפיכך, מסי החבר מתייקרים מיידית ב-500 אחוזים. סופש סביר לכולם.

למעלה