בוקר טוב חברל'ך

24שעות1

New member
אלה - כמה הם חסרים לי כל הלילה חיכיתי

אולי ערוץ 29 יפתח ונראה את קרן וגב שרים רוקדים מתחבקים עושים איזה פרדויה על כל מיני נושאים . חסר לי מבטי אהבה של גב לקרן . חסר הקול שלו שהוא מחפש אותה בכל הבית קרן קרן קרן איפה קרן את עוד פעם נעלמת לי . כמה קנאי הוא היה לה. לא שמלת מיני - לא שותים- רוקדים רק ביחד והכל מקנאה כי גב ביסודו גבר מאד שמרן כנראה לבחורה שהוא אוהב באמת

ela501

New member
אל תדאגי יש לי הרגשה שאת קרן עוד נראה הרבה

קצת סבלנות, ניתן להם לנשום קצת

puma141

New member
אלה ו-24 אחלה בוקר!בוקר הוגן, צודק, ונעים!הטו

הטובים ניצחו חחח כייייייייייף!

goodpink

New member
איילת בתוכנית של נעמה....מחכה לאורן

נראה לי שהיא היתה עם אמא שלה ראיתי קצת את השידור החוזר היא נראתה רגועה ושלמה עם מה שקרה היא רוצה לנסות את התחום שירה משחק וכו' היא בקשר עם ענת ולינוי ומחכה לאורן שיצא.

puma141

New member
פוסידון:) אתה עדין לא הבנת מי אני?לעולם!אני ל

לא רוקדת על דם של אחרים. לעולם! ואפילו מאוד מאוד הצטערתי עבור כל אוהדי אורטל-כולל אותי. השמחה שלי הייתה חלקית.ואני שמחה, מאוד מאוד מאוד שדניאל ואיתן לא זכו!לא הגיע להם,

puma141

New member
פוסידון, הקנטת אותי הרבהיותר ממני אותך.אתה יו

יודע, חלק מגדולה של אדם, והכנות שלו עם עצמו, היא להודות בדברים שטעה. היו פה המון הקנטות, שכל אחד בדרכו על פי מה שהוא מאמין בו זרק למסך.זה היה לגיטימי לזמנים מסוימים, ואל תתחסד. די. אין מושלם. הקנטנו, ואת רוב דברי-הייתי כותבת שוב. גם אתה אני מניחה. מעולם לא אמרתי שאני שונאת פה מישהו-ואני לא:) אתה אמרת לי. למרות המחמאה לאחר מכן.אני לא רוקדת על הדם, לאף אחד, אני שמחה בשמחתי.

puma141

New member
תשאלו את עצמכם שאלה קטנה אחת:חשובה!!!

יש המון-ים של שאלות, אבל רק דוגמה קטנה. דניאל בזילזול אמרה אתמול, כולכם יודעים שאני אל רעבה ללחם, ומאין באתי"זוכרים? בזה הנוסח. אז איך דניאל הלא יקרה בעליל-אמרת שאין לך 200000$ ללמוד בחול?ומה ללמוד?! אלוהים! מה ניסית-חשבת שהצופים חסרי אינליגנציה כי הם מסמסים לכזו תכנית? על מי ניסת לעבוד? וסליחה שאני אומרת-בשיתוף מלא של אבל'ה, ששלח את עדי לשאות אותך את השאלה המנחה הזו. דניאל, רוב הצופים מאוד אינטליגנטיים.טעית:) בהצלחה בדרכך.

דניאל שקרנית, נחשפנו לזה אמול.

את צודקת. וזוית הראייה שלך הכי צודקת ונכונה שיש. אללי. לא תנוחי קצת עכשיו כשגב וקרן הנסיכים זכו והם עומדים לחיות בעושר ואושר עד העצם?!

puma141

New member
אני מגיבה לאמת צליל.כמו שאת עכשיו כותבת

על קרן, על גב, על חוסר הגינות ההפקה-אני שוטחת את דעותי שמנוגדות לך. עם ניצחון או לא-אלו דעותי בלי קשר לסוף.זכותי להביע את דעתי,כמוך:)

כתבתי לך שלא תביעי? את פשוט מדברת

מתוך אמוציות ותחושות ואילו אני כותבת על עובדות. כולנו ראית את הפרקים. כולנו ראינו את הנטייה של ההפקה לשים את קרן במרכז (לא דנים אם מגיע או לא , רק מה שהיה) כולנו ראינו את הנטייה של ההפקה להראות את קרן וגב שעות על גבי שעות, אפילו אתמול חצי שעה לפני סגירת הערוץ, המצלמה הייתה צמודה רק לקרן וגב, משך חצי שעה ארוכה וחשובה של לפני שידור גמר. כולנו ראינו את העובדה שהעלימו כמעט לחלוטין את הרומן בין דניאל לאיתן, כל הפרקים מאז כניסת גב חסרו את איתן ודניאל לגמרי. ולכן, הם זכו בחסד ולא בזכות, לא היה כאן פייר פייט, לא נתנו צ'אנס אמיתי לקרב אמיתי של שני זוגות, ההפקה תרמה רבות לעובדה שהם זכו ועל כך אי אפשר להתווכח, יש עובדות כפי שציינתי לעיל. אגב, אורטל למשל לא הייתה מהחביבות עלי לאורך כל התוכנית, אבל עצוב לי גם בשבילה שלא נתנו לה צא'נס אמיתי להתחרות, היא חסרה בשידורים כמו דניאל ואיתן ובכך נגרם לה עוול וחבל לי בשבילה, כי לפי ההצבעות לארוך התוכנית, היה לה סיכוי לא רע בכלל לקחת את כל הקופה לבד. הייתה כאן מגמתיות, את חייבת להודות לפחות בזה.

puma141

New member
הייתה מגמתיות!לטובת איתן ודניאל כל השבוע ה

האחרון! את-חייבת להודות בזה.עם העובדות דווקא-באתי אני:) לא את! את באת ממקום של איזו אשליה של מחיקה של מי היא באמת דניאל טרקאי, ומי הוא איתן אורבך. שניהם לא פירגנו, שניהם חשבו שהעולם בכיסם. גם את חשבת:) אני-לא! אני גאה באנשים שסימסו לקרן, שהבינו את התמונה במלואה, שלא שינו דעתם בעקבות התמונות שהראו ההפקה לטובת איתן ודניאל, והכי אני גאה, בהפקה שלמרות שרצונם היה שאיתן ודניאל יזכו- קיבלו את החלטת הצופים, ונשארו הוגנים והגונים! שימשיכו כך, כל הכבוד להם על היושר ועל הכבוד שנתנו לצופים שסימסו. קופרמן הפקות-צריך ללמוד מהם מהו יושר.

למעלה