...בוקר טוב חבר´ה

ש ד מ ה

New member
../images/Emo42.gif...בוקר טוב חבר´ה

היי אופטימיות זה סוד ההצלחה... שיחות דיבורים ובעיקר הקשבה... אז ככה, לאחר שיחות עידוד והמון תמיכה אהבה...ושיחה עפ המפקד, הם נוכחו לדעת עם מי יש להם עסק ובמי מדובר..ובאיזה איכויות, הנערה התבקשה להשאר להדרכה... אין ספק שבעקבות כך שלא הכירו בבקו"ם בקשיי הלמידה שלה תוצאות המבחנים לא הראו את היכולות האמיתיים שלה, והיא הגיע למקום הלא מתאים. אבל כנראה שבכל המערכת הצהלית הקשוחה ישנם אנשים רכי לב ומבינים, שראו את העובדות...והחליטו לתת לה צאנס, ולנצל את היכולות שלה והעובדה שהיא עשתה שנת שירות במקום עם חתך חברתי לא קל ואף קשה מאוד נתן להם להבין מה נפל בחלקם...ואני כה מודה על כך למי שאפשר, ובעיקר מאושרת מהעובדה שהנערה שלי חזרה לחייך...ומאמינה בכל ליבי בכוחה להתמודד להמשיך...ולהצליח.... אוי...כמה כוחות נפש צריך להיות אמא
אוהבת אותך חיילת שלי ...אופטימיות חמודה זוהי מילת הקסם
איילת....מדובר בבכורה..לא בזו שלומדת בקדם צבאי... שלך שדמה

yalyul

New member
סופסוף שומעים ממך....../images/Emo24.gif

קודם כל אני מברכת על כך שהכל הסתדר לטובה... עשית לי התקפת לב, אני קוראת את ההודעות שלך ויודעת שככה אני אשמע בעוד פחות משנה אז בבקשה , לא לדפוק פה נפקדות יש פה אנשים עם המון חזיות ולב חלש....
רק אושר, לך ולבנות

AYELET1

New member
שדמה ../images/Emo13.gif

הבנתי במי המדובר מקריאת הדברים. טוב שמצאתם עם מי לדבר ! יש גם את עניין המזל- ליפול על מישהו שמקשיב. לא תמיד זה קורה. שמחה - שמחה-שמחה לקרא את זה
והמון הצלחה לשתיהן

vered4

New member
באמת נשמע שיש הרבה מזל

שיש אוזן קשבת. טוב לדעת שגם כאלה יש בצבא. וטוב שהיתה לכם האפשרות ללכת ולדבר. שיהיה טוב ובהצלחה.

גליה13

New member
שדמה- נורא שמחה שהכל הסתדר

הרבה פעמים אנחנו יכולים בעזרת מילה קטנה או שיחה אפילו עם מפקד צבאי לשנות משהו עברו הימים בהם צה"ל התעלם מפניות הורים- למשל כשהחיל התגייס- מיד קיבלנו מספר טלפון ישיר למפקד הבסיס שלו- לכל צרה שלא תבוא- אסור לנצל עובדה זו לרעה- אבל במקרים מוצדקים כמו שלך- טוב לדעת שבצהל יש אוזן קשבת (ולצערי צפור קטנה לחשה לי שלא תמיד זה כך)

למעלה