ערבבב
יוווווווו איזה שבת מצחיקה הייתה לייייייייי ישנתי אצל סבתא שלי...לא ישנתי אצלה 7 שנים!!! והיום הלכנו לדודים שלי..הם הזמינו חברים ומשפחה כי לבן דוד שלי היתה יומולדת שנה...הקיצר היה מזה מצחיק... אחרי שאכלו וזה אז חברים של דודים שלי הלכו...אז הבת נתנה לדוד שלי נשיקה...אז אחר כך הבן נתן לדודה שלי נשיקה...אז דוד שלי אומר לחבר שלו "אני גם רוצה נשיקה" וחבר שלו בא לתת לו בלחי אז דוד שלי מסובב את הפנים וכמעט יצא להם בפה חחחחחחחחחחחחח וחבר של דוד שלי עושה לו "איכס יא מגעיל" אז דוד שלי עושה לו "אני גם רוצה נשיקה אפשר?" אז הוא בא לתת לו בפה אז חבר שלו אומר לו "יא הומו לך ממני!!" חחחחחחחחחחחחחח איך נקרעתיייייייי הייתי על הרצפההההההההה וסבתא שלי כמובן לא תקשיב לי...היא אומרת לי "יעל אכלת?" אמרתי לה "לא" ושאומרים לסבתא שלי שלא אכלו היא ישר קמה ומפוצצת את הצלחת...אז היא כמובן פוצצה לי את הצלחת אז אמרתי לה "אני לא רעבה" היא אמרה "אין דבר כזה לא רעבה תאכלי" אמרתי לה "לא רעבה!" היא אמרה "יעל תאכלי או שאני יאכיל אותך" אמרתי לה "תנסי" והיא באה לתת לי אוכל אז חשתי לרגע תינוקת והעפתי אותו ממני אז התחלנו לכת מלחמת אוכל חחחחחחחחחחחחח איך צחקנווווווווו מה שלא היה מצחיק זה שאחרי שסיימנו נאת המלחמת אוכל היא באה עם צלחת חדשה עם אוכל
אחר כך כולם הלכו...ודודה שלי אומרת "יעל תשתלטי על המצלמה וצלמי את הקטנים" ואני כמובן מצייתת לפקודות *האמ* לפעמים *האמ*
אז לקחתי את המצלמה ודודה שלי צריכה לשלוח לי באיימל איזה 100 ומשהו תמונות של בני דודים שלי
אחר כך בן דוד שלי פעם ראשונה בא אליי עלה על הספה והתיישב עלי...ואז הוא לקח את הבקבוק שלו אז נתתי לו
וצילמו אותנו אז מי שרוצה אני ישלח אחרי שישלחו לי באיימל
הכל היה טוב ויפה עד שהקטן עשה גרעפס והוציא את כל מה שהוא שתה עליי
ואני דפקתי עליו צרחה והוא לא מביןמה אני רוצה ממנו
כוס אמק לכלך אותי לגמרי
אחר כך הוא נתן לי יד והוא עוד לא יודע ללכת אז אני נתתי לו יד והוא הלך איתי
אתם לא מבינים איזה מצחיק היה
סבתא שלי הראתה לי תמונות של סבא שלי ז"ל שלא ראיתי אף פעם...איזה חתיך הוא היה...
רציני..הוא היה מזה יפה
אחר כך עשיתי לבן דוד שלי מקלחת
*חשתי אמא* והיה מזה מצחיק
הוא התחיל להשפריץ עליי והוא מזה צחק מזה והצחוק שלו קורעעעעע
איזה חתיך הואאא דוגמן פשוט!! הוא עיראקי עם עיניים כחולותתתתתתתתתתת!!!!!!!! איזה בנאדם יפהההההההההה *תמונות במסן*