למה אין שוויון?.. שלפחות בפורום יהיה.. טוב עזבו לא משנה אני נורא עייפה בואו כולם ניהיה אדומים וזהו בלאט קיצור זה לא הוגןןןןן "אמילי נלחמת על זכויות האדם ושוויון"" חחחח=)))
אנחנו צריכים לסלק את המנהל הזה מכאן, הוא יותר מידי מושחת! ולחלק את הניהול של הפורום בינונו, שווה בשווה. כך שמי שרוצה יהיה אדום או כחול. וכך ניהיה כולם מרוצים!!!!
זה ממש אבל ממש לא יפה! ראית איזו השקעה הוא עושה בפורום?!... הוא התחיל את הפורום הזה מאפס וייסד אותו והוא ניהיה בין הפורומים הבולטיים בתפוז! מביא לכאן דיונים מתייחס לכל אחד באופן אישי יש לנו רשימת אירועים! רשימת ימי הולדת, מספריי אייסי היו לנו שניי מפגשים מהממים! אפילו אם מה שאמרת בצחוק! זה ממש ממש לא מצחיק!!! וההתנשאות שלך ממש מגעילה? אתה זה שרוצה שוויון? באיזו זכות התנשאת על ליזצ'קה שלי! באיזו זכות קראת לשנטל זונה?! שים לב לצורת ההתבטאות שלך בבקשה כי יכול להיות בלי לשים לב אתה פוגע בהרבה מאוד אנשים! המנהל שלנו מדהייייים! נותן נשמה לפורום! האדום זה רק להבליט שניי חברי פורום למה שבועות על השקעתם והשתתפותם בפורום באופן רציני, זה הכל.. גם היום שלך יגע! ותתיחס לאנשים כמו שאתה רוצה שיתייחסו לך, אני לא באה לחנך אותך אלה רק לבקש ממך שתפסיק לפגוע בחברי הפורום ותחשוב לפני שאתה משרשר... כדי שלכולנו יהיה נעים יותר להיות כאן ונוכל להביע את דעתינו ולא לקבל תגובה מתהשאת שגם לך לי ולכולם יהיה נחמד ביחד!
את חושבת שהייתי רציני בקשר למה שרשמתי? נו באמת......... בקשר לשנטל לא ממש משנה לי אם היא ניפגע או לא זאת בעיה שלה, לדעתי היא אפילו לא ראת את מה שרשמתי כי היא בכלל לא חברת פורום. ובקשר לליזה באמת כצת הקזמתי.