בוקר אור , פעמיים כי טוב הדור , איפה את היום . קשה לי להיות הראשונה .
נ נוגרי New member 2/3/04 #1 ../images/Emo42.gif בוקר אור , פעמיים כי טוב הדור , איפה את היום . קשה לי להיות הראשונה .
S smady a New member 2/3/04 #2 בקר טוב לכולם. מקווה שכולם התעוררו כמוני במרץ ...... להתחיל את היום ככה ברגל ימין........ ושהכל יצליח לנו......... בקר טוב ישראל
בקר טוב לכולם. מקווה שכולם התעוררו כמוני במרץ ...... להתחיל את היום ככה ברגל ימין........ ושהכל יצליח לנו......... בקר טוב ישראל
י ים כחול New member 2/3/04 #3 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo24.gif היום הבוקר באמת טוב ומחר יהיה ניפלאאאאאאאאא עם כולן אצלי בבית מתרגשת לקראת המיפגש הנה תחפושת כלבבי
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo24.gif היום הבוקר באמת טוב ומחר יהיה ניפלאאאאאאאאא עם כולן אצלי בבית מתרגשת לקראת המיפגש הנה תחפושת כלבבי
ש שריתוש המקורית New member 2/3/04 #8 בוקר טוב. קצת עצוב. חברה מהפורום השכן שיכלה בן בצבא. לא מתקבל על הדעת! יש סדר בחיים!!! יד זדונית מבלבלת בסדר הזה. הכל נראה אחרת עכשיו. אשה מקסימה. יפת נפש בצורה מדהימה.
בוקר טוב. קצת עצוב. חברה מהפורום השכן שיכלה בן בצבא. לא מתקבל על הדעת! יש סדר בחיים!!! יד זדונית מבלבלת בסדר הזה. הכל נראה אחרת עכשיו. אשה מקסימה. יפת נפש בצורה מדהימה.
ש שריתוש המקורית New member 2/3/04 #10 לא דובר על זה. אך צורפה תמונה של הנער היפה. קשה לעכל. בייחוד כאשר אנחנו הורים, וילדינו בגיל דומה. האמא לא הרחיבה. התוצאה אחת היא. שכול.
לא דובר על זה. אך צורפה תמונה של הנער היפה. קשה לעכל. בייחוד כאשר אנחנו הורים, וילדינו בגיל דומה. האמא לא הרחיבה. התוצאה אחת היא. שכול.
י ישן ב חדש New member 2/3/04 #11 בוקר טוב. הצתמררתי מהידיעה. הבן שלי במילואים (קצין בסיירת) ואני רועדת כולי מכל טלפון וכל דפיקה בדלת ,נוספות אין ספור שערות לבנות ומכה שייגמר החודש.
בוקר טוב. הצתמררתי מהידיעה. הבן שלי במילואים (קצין בסיירת) ואני רועדת כולי מכל טלפון וכל דפיקה בדלת ,נוספות אין ספור שערות לבנות ומכה שייגמר החודש.
ה הדור New member 2/3/04 #14 ../images/Emo65.gifתפוז לא נותן לי לכתוב../images/Emo24.gif נכנסתי יותר מאוחר .תודה על הדאגה