בוקרטוב... יום חדש, סופ"ש חדש... עם הילד....יש רעיונות?
S snoopy36 New member 10/10/08 #1 ../images/Emo42.gifבוקרטוב... יום חדש, סופ"ש חדש... עם הילד....יש רעיונות?
D DANAQ32 New member 10/10/08 #2 ../images/Emo42.gifבוקר טוב עיפפפפפפפפפפפה. היום , יום שישי ואני בעבודה, פירגנתי למקבילה שלי, סופ"ש , שתהנה. מתנחמת בעובדה שאח"כ אני יוצאת לחופשה עד אחרי סוכות.
../images/Emo42.gifבוקר טוב עיפפפפפפפפפפפה. היום , יום שישי ואני בעבודה, פירגנתי למקבילה שלי, סופ"ש , שתהנה. מתנחמת בעובדה שאח"כ אני יוצאת לחופשה עד אחרי סוכות.
ו והלאה וכאן New member 10/10/08 #4 בוקר אור../images/Emo42.gif אחרי ערב עצוב ובוקר קשה עם הבנים, נרגעו הרוחות והם נסעו לאבא שלהם. שיהיה סופשבוע נעים ומוצלח תוכניות עם הילד סנופ? אולי צימר בגליל, משהו?
בוקר אור../images/Emo42.gif אחרי ערב עצוב ובוקר קשה עם הבנים, נרגעו הרוחות והם נסעו לאבא שלהם. שיהיה סופשבוע נעים ומוצלח תוכניות עם הילד סנופ? אולי צימר בגליל, משהו?
ע עוקצני New member 10/10/08 #7 בוקר טוב צימר בגליל? לבוא עם הילד? מה צריך לעשות בבית הזה בשביל להיות סנופ?
י יוני יולי New member 10/10/08 #6 בוקר אור../images/Emo13.gif גם היום זרחה השמש ציפורים מצייצות הלימונים ירוקים על העץ (רואה מהחלון) שבת בפתח..אייזה כייף.
בוקר אור../images/Emo13.gif גם היום זרחה השמש ציפורים מצייצות הלימונים ירוקים על העץ (רואה מהחלון) שבת בפתח..אייזה כייף.
T tintong New member 10/10/08 #9 בוקר טוב .. לכל מנגינת הציפורים המצייצות .. מחכה שהלימונים יבשילו , אולי יהיה בהזמנה תה עם לימון בוקר בוקר לכולם . ט. בנקיונות , בכביסות
בוקר טוב .. לכל מנגינת הציפורים המצייצות .. מחכה שהלימונים יבשילו , אולי יהיה בהזמנה תה עם לימון בוקר בוקר לכולם . ט. בנקיונות , בכביסות
י יוני יולי New member 10/10/08 #14 טיני יפה לך בכביסות בבישולים, רק אל תזיע יותר מדי.... הלימונים אמנם ירוקים אבל אם לוחצים חזק חזק אפשר להוציא מהם כמה טיפות לתה....
טיני יפה לך בכביסות בבישולים, רק אל תזיע יותר מדי.... הלימונים אמנם ירוקים אבל אם לוחצים חזק חזק אפשר להוציא מהם כמה טיפות לתה....
ל ל ב י א ה 3 New member 10/10/08 #12 בוקר טוב../images/Emo24.gif אחחחחחחח, איזה בוקר מקסים רצה לרופא שיניים..... מתה מפחד!!!!!
א א פרסקי New member 10/10/08 #13 שמעתי שהציפורים מצייצות הנחליאלי שר על אדן חלוני ואני התעוררתי ( לא עכשיו תירגעו ) אז צהריים