אפרורי לכולם

../images/Emo42.gif אפרורי לכולם

ראשית, ברצוני לפתוח בהתנצלות לכל אנשים הצ´אט שהברחתי אתמול. (זייפתי שירים ללא הפסקה) כן, יום חמישי היום, עוד שבועיים לשר הטבעות החדש, ועוד יום אחד לתחילת סוף השבוע. המשך יום אפרורי לכולם.

dana2909

New member
שמתם לב

מה קורה לתל אביב בחנוכה? כל העיר מתמלאת באנשים קטנים שלא מפסיקים לצעוק ולרוץ ולהיות דביקים במיוחד. וכמובן שגם בהורים שלהם שעושים פקקים מטורפים ממה שיש בדרך כלל. אז מה כל כך שונה, אם גם ככה יש פקקים אתם שואלים. הא... הם (ההורים והאנשים הקטנים ביחד) תופסים לנו את כל החניות!!! סליחה, זה שאיזה מישהו רוצה לראות שלגיה זה אומר שאתם צריכים לחנות דווקא לפני.. זה ממש בלתי נסבל.. אני קוראת לחברי הכנסת שמחפשים את הקול שלי... מי שיעשה למבוגרים מתי שיש חופש לילדים מקבל את הקול שלי!!! ובקשר לשר הטבעות... נו לפחות קצת חדשות טובות.. (ייההה...)

maayan15

New member
../images/Emo42.gif בוקר מעולה לכולם...

(ואני דיי בטוחה שזהו הפעם הראשונה שהמילים "בוקר" ו"מעולה" מוזכרות אצלי באותו הקשר...) אז, אתמול גיסי ביקש ממני שבמקום ללכת ישר הבייתה אני אלך לבית שלו ואוריד את הכלבים.. וכמובן שהסכמתי (חוץ מנדיבות הלב שלי...בית לבד, גם אם רק לכמה שעות, זה דבר מצוין..)..שהוא בא הבייתה כעבור 3-4 שעות (כי אסור לו לישון בבי"ח..) הוא שאל עם אני וחברה שלי רוצות להישאר לישון שם (כמובן שחברה שלי הייתה איתי..) וכמובן שהסכמנו..אז, הוא קם בבוקר מוקדם בשירה ובריקוד ויצא אל ביה"ח ואני נתתי לכלבים לאכול, יצאתי איתם והתיישבתי על המחשב.... כמובן, שבאופן שונה מכל הפעמים בהן עשיתי את אותו הדבר, הפעם אני דודה ואני ממש שמחה..
... וזהו, אז שיהיה לכולכם המשך יום נ-פ-ל-א
(כשאתה מאושר אתה רוצה שכולם יהיו מאושרים...) מעיין <אם ככה אני מרגישה בתור דודה..מה ייקרה שאני אהיה אמא?!>

מיטללל

New member
יום לא משהו לכולם

<אבל מקסים למעיין> אתמול סבתא שלי אמרה לי שלאמא שלי יש יום הולדת היום. ידעתי שזה מתישהו בדצמבר. אבל משום מה התאריך שלה אף פעם לא הצליח להיחרט בזיכרון שלי. בכל מקרה, אחר כך סבתא שלי אמרה שהיא הזמינה 20 מקומות למסעדה להלילה. והזמינה כל מיני חברות שלה וכל מיני אנשים מהמשפחה {בנות דודתיה, גיסתה..}. וכמובן היא לא ראתה לנכון להכליל אותי ואת אחותי בתוג החגיגה שלה. בכל מקרה אנחנו לא ממש מדברות. וזה בעצם הקו החדש, לא אכפת לה-לא אכפת לי. כלומר היא לא תקבל ממני מתנת יום הולדת או אפילו ברכת מזל טוב. ... זהו.

shellyland

New member
בוקר לחוץ ומתוח

הולך להיות לי יום קשה ובהמשכו לילה עוד יותר קשה ובהמשכו עוד יום קשה שיגמר רק ביום שישי בשעות הקטנות של הלילה או ביום שבת (בלי לישון באצמע בכלל). כל מי שיש לו אנרגיות חיוביות מיותרות מוזמן לשלוח אותן לכיווני החל מעכשיו ובמשך כל הלילה, עד הבוקר (אחר כך אני אמשיך כבר מכח האנרציה). אני זקוקה לכל החיזוקים שאני יכולה לקבל. חן-חן.

shellyland

New member
לא פיספסתם דבר

לא קרה/קורה כלום. זה פשוט שילוב של לחצים פסיכיים בעבודה (אנחנו מגייסים עכשיו בטירוף ואין לי רגע דל) עם עוד קצת לחצים רגשיים (שקשורים בדברים אחרים) ובתוך כל זה אני צריכה היום בערב ללכת להתמודד עם דברים שלא ממש מתחשק לי להתמודד איתם, כי אין לי אנרגיות פנויות בשביל זה. מי מלווה לי משלו?

shellyland

New member
אה, שכחתי להוסיף לחצים חברתיים

של כל מיני התחיבויות חברתיות שיש לי פחות או יותר מעכשיו ועד מוצאי שבת ואני לא יכולה להשתחרר מאף אחת מהן.

freedom rider

New member
שולח אנרגיה חיובית לכיוון שלילנד

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{*****************}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{*****************}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{*****************}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{*****************}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{*****************}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{*****************}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{*****************}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} הגיע?

d@r121

New member
תלחצי שנייה על ההודעה

קבלי אנרגיות
אחחח איך אפי תשנא אותי

גם ככה אני שונאת את כולם

אז לפחות ששלי תאהב אותך. אני אחיה עם זה. בגועל, אבל אחיה.

Idan91

New member
ערב מ-ד-ה-י-ם לכולם!

חזרתי היום בערב מהסמינר שם בהרי ירושלים, ופשוט היה מ-ד-ה-י-ם, נהניתי מכל רגע!

shellyland

New member
מזלך ששלי לא היתה פה בשביל להתרגז

<כי היא היתה במקומות אחרים והתרגזה שם>

Idan91

New member
נו, זה לא ירושלים.. ../images/Emo187.gif

זה הרי ירושלים. אבל כן, אכן היה מדהים (גם הנוף..)

למעלה