אנגלית

shayred

New member
אנגלית...שיפור האנגלית..עזרהה

חברה אני עולה לכיתה יב ואני רוצה לשפר את האנגלית שלי...אני לומד ב5 יחידות...שנה שעברה עשיתי שאלון E ושנה הבאה אני עושה שאלונים F ו-G ואני יתקשה מאוד בהם...אני פשוט חייב לשפר את אוצר המילים שלי...מישהו מכיר איזה ספר או חוברת או משהו שיכול לעזור ומתאים לרמה של 5 יחידות?

אוריפ

New member
שאלה לגבי חישוב ציון הבגרות באנגלית

שלום! רציתי לבדוק האם הדרך שתפורט בהמשך ההודעה היא הדרך לחישוב ציון האנגלית הסופי: (E+F+G)/3/100*70+(ORAL)/100*30 זאת אומרת, כל בחינה בכתב שווה 23 ושליש אחוז והבחינה האורלית, 30 אחוז נכון? תודה!

שאלה ../images/Emo9.gif

שלום
אני שנה הבאה עולה לכיתה יא' ולומדת בהקבצה של 4-5 יח"ל באנגלית. המורה שלי המליצה לחופש על חוברת אנסינים -Even more unsin עכשיו יש את 4 {שמתאים ל-4 יחידות} ויש את 5 {שמתאים ל-5 יחידות לימוד}. אני רוצה בעז"ה לעשות 5 יח"ל באנגלית ואני לא כל כך יודעת איזה ספר לקנות. המורה שלי אמרה להסתכל בחנות איזה ספר מתאים לרמה שלי {דבר שנראה לי קצת מוזר כאילו מה אני יתחיל לקרוא את האנסינים שם?} בקיצור האם עדיף לי לקנות את חוברת של 5 יח"ל {שזה מה שאני רוצה לעשות } למרות שיהיה קצת קשה או להתחיל מ-4? אני ת'אמת חשבתי ללכת ישר על הקשה כדי להתמודד אבל בכל זאת הייתי רוצה את דעתכם
מחכה לתשובות בהקדם

Ana Lyn Newkirk

New member
אם זה אפשרי..

אז תקני את שניהם, תתחילי עם החוברת של 5, ואם לא הולך לך אז תעשי כמה אנסיסים בחוברת של 4 ותחזרי אחרי תקופה מסויימת ל-5 ואז תוכלי לראות בכמה השתפרת. אם את לא רוצה לקנות את שתיהן ואת חייבת להחליט לבחור אחת מהן, אז עדיף לנסות את זו של 5. בהתחלה אולי יהיה לך קשה, אבל עם הזמן זה רק עוזר

shayred

New member
עוד משהו ...אנגלית

חברה חשבתי אוליי קריאה קצת בפורומים באנגלית יכולה לשפר.....מישהו מכיר פורומים מוכרים וגדולים באנגלית שאפשר להיכנס אליהם?

אוקיי תודה ../images/Emo140.gif ועוד משו ../images/Emo26.gif

מישו מכיר במקרה את החוברת הזו? היא טובה לתירגול?

RBD1

New member
עצה שלי :בהודעה למטה נתתי לבחור

שם את 3 השאלונים של 4 יחידות שהיו בחורף 2006 תפתרי אותם אבל ברצינות עם זמנים בלי הפרעות של מחשב בלי כלום,אם את רואה שהם הולכים לך בקלות תקני את החוברת של 5 היחידות,אם את רואה שC D הולכים לך ממש בקלות ו E קצת קשה אז אל תתיאשי ותרדי ל4 אלא תבדקי את E של מועדים אחרים אם את רואה שהם קשים לך מידי לכי על ה4 אם לא לכי על ה5

RBD1

New member
עוד משהו ,גם אם קשה לך עדיף להתאמץ

יותר וללכת על הרמה הגבוהה ביותר

D T 2

New member
שאלוני בגרויות

שלום, אני מחפשת את שאלוני הבגרויות של שנה זו (חורף וקיץ, שני המועדים). חיפשתי באתרים, אבל בכולם אין את 2006 =/ אשמח מאוד, אם מישהו יכול לתת לי קישור היכן אני יכולה למצוא את השאלונים. תודה רבה, ויום מקסים!

למעלה