איכסה,. :\

Gizmo16

New member
למה נגד משאל עם?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

(אגב, רוב העם בעד ההתנתקות אז..
)

AGENT SHESH

New member
אם רוב העם בעד ההתנתקות

למה שרון וחבר מרעיו כל כך מפחדים לעשות משאל עם..? זה מה שיכול לפתור את המחלוקת בנושא! הרי בפירוש הצהירו אנשי גוש קטיף המיועדים לפינוי שיתפנו ללא התנגדות באם יפסידו במשאל עם.

AGENT SHESH

New member
מה אני אעשה?

אשמתי שאני מתנחל..? אני נגד ההתנתקות, אבל אני באמת תוהה בנושא למה הם כל כך מפחדים ממשאל עם אם יש להם כזה רוב...

Thestral

New member
כי זו הוצאה יחסית ממש גדולה.../images/Emo108.gif

והיא גם לא נחוצה. זה סתם מהלך ראווה של המתנגדים, או משהו

AGENT SHESH

New member
הוצאה זעומה יחסית,

ואם אכן ישנו רוב להתנתקות זה לא סתם מהלך ראווה, זה יחסוך הרבה כוח אדם בפינוי עצמו מאחר ולא תהיה התנגדות. אני לא מקבל את הטענה שהכסף הוא הבעיה פה. זאת לא הבעיה שלהם... יש להם עניינים אחרים.

Thestral

New member
אז יש צורך לערערו עוד יותר?../images/Emo108.gif

במקום לנסות ולייצב את המצב? אני מצטער אבל אתה ממש לא הגיוני בשרשור הזה...

AGENT SHESH

New member
לא עוד יותר,

זה פשוט יכריע בסוגיית הלגיטימיות של השילטון שלנו. אם הצד של בעד ההתנתקות ינצח - אז כך שלשילטון תהיה לגיטימציה מלאה לבצע ההתנתקות. ואם הצד שכנגד ההתנתקות ינצח - הרי שלשילטון שלנו אין לגיטימציה וצריך ללכת לבחירות.

Thestral

New member
המדינה בחרה ברוב עם שרון,../images/Emo108.gif

שתתמודד עם זה. משאל העם הוא רק עוד נסיון לדחות את התהליך עד הבחירות הבאות שבהן יבחרו מישהו אנטי-התנתקותי.

AGENT SHESH

New member
אבל מי שבחר בשרון

זה הרבה אנשים ממתנגדי ההתנתקות, ושרון אמר בפירוש שלא יבצע פעולות שכאלו לפני הבחירות. אבל נו, מי אני? סתם מתנחל טיפש שמאמין למילה של ראש הממשלה שלי..

Thestral

New member
אבל היתה הצבעה של חברי הכנסת../images/Emo108.gif

טכידוע לך, הם הנציגים הישירים של העם בממשלה מהפלגים השונים והמפלגות השונות של העם.

AGENT SHESH

New member
אבל גם הם נבחרו על ידי

אותם האנשים... חוץ מזה ששרון אילץ אותם להצביע בצורה שלא תואמת את דעותיהם. ובכלל, שרון משתמש בשיטות המתאימות למדינות דיקטטוריות ולא מדינות עם שילטון דמוקרטי.

Gizmo16

New member
תקשיבו... זה מה זה לא יעזור..../images/Emo28.gif

באמת, כאילו... יש דברים שכן יעזרו, לפי דעתי, כמו להצביע, אפילו אם זה רק קול אחד... אבל זה שתדברו כאן על זה זה לא יעזור, כי אין משאל עם אם לעשות משאל עם, הממשלה החליטה לא לעשות ממשל עם וזהו ואם זה לא מוצא חן בעיניך, משה, או בעיני כל אחד אחר כאן, אז בבחירות הבאות אל תצביעו שרון... או שתרוצו בעצמכם... באמת. כאילו, הייתי רוצה שתפנו את האנרגיות שלכם לדיונים יותר מועילים

AGENT SHESH

New member
חח...

אל תדאגי, לא חשבתי שמשהו פה ישנה, סתם רוצה להבין דברים... נקודות מבט של אנשים אחרים. וגם סתם, להחכים.

למעלה