איכסה,. :\

thebaby

New member
|סיוע../images/Emo41.gifסיוע|

ורציתי רק לומר ששמתי לב שהוא הפך לרציני כאשר אני הייתי בטוח שכולם צוחקים. אז במקרה הזה, אציין כי אני נגד ההתנקות ונגד אי ההתנתקות. שני המהלכים שגויים. אך אם אני מחוייב לבחור אני מניח שאבחר בלא להתנתק. לפחות במצב כיום. אני חושב שזהו דיון שהרבה יותר נוח לקיים במציאות ולכן אין לי באמת כוח להתחיל להגיב לכל מה שאמרתם. רובכם מעלים טיעונים מאוד חכמים אך חלקכם מתקשים לראות מעבר לדיעותיהם ונורא מקובעים מה שעושה את השיחה הזאת לדיי חסרת טעם אפילו בתור שיחה. אם מישהו מאוד ירצה, במפגש הקרוב, אם יהיה לי כוח. אציג את טיעוני
. בכל מקרה, המשך יום נעים. ואל תדאגו, לא משנה מה תעשו, יהיה רע
. אז תרגעו
chill dude, youre going to die anyway.

Kouryuu

New member
ואני חשבתי...

שבמפגש הבא תעשה אותי. כנראה שלא. :| כבר פיתחתי ציפיות... ;;

Kouryuu

New member
הו, כמובן,

אתה הרי בחור גדול, והמח משמש לדבר אחד, והגוף, הממ, לדבר אחר. ^-^

As I Am

New member
תמיד יש לך אותי במקום. ~_^ ../images/Emo103.gif

[מה? אני יותר שווה ממנו. ><]

Thestral

New member
שלח לפני שהשלמתי../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אני דווקא חושב שהטיעון שלך הגיוני במידה, בקטע של לא להתנתק מיידית אבל להתחיל לעשות משהו
אם לזה התכוונת. *לאודי יש ראש פתוח
*

thebaby

New member
לא.../images/Emo101.gif

התכוונתי ששניהם לא יפתרו כלום. שני "הפתרונות". אבל אם אני חייב לבחור אחד אבחר לא להתנתק. למרות שאני לא בטוח שזה מה שהייתי בוחר. יש כל כך הרבה גורמים שאתם בכלל לא מתייחסים אליהם... זה מסובך מידי. אני פשוט לא בוחר אף אחד. אם הייתי זה שחייב להחליט הייתי יושב ומגיע להחלטה, אך מכיוון שאני לא חייב אני לא מוצא טעם בלשבת שעות ולעבור על כל הצדדים ולעייף את עצמי. כי כל אחד מכם מתעלם מהרבה דברים חשובים...

Thestral

New member
נדב../images/Emo70.gif אולי תמיר אותם ליהודים../images/Emo108.gif

אם הצלחת לסבית בטוח תצליח גם אותם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נדב to the rescue
:X *בורח*

As I Am

New member
הלו, הלו, ../images/Emo103.gif

מה זה המיר? זה לא שנשבעתי שלא לעשות בחורה יותר בחיי, אתה יודע. [And I will, many times again.
]

למעלה