איך ביליתם השבת?

../images/Emo42.gif איך ביליתם השבת?

ואני מתחילה-יצאתי עם חברה טובה לבילוי בת"א. מזל שיש חברות טובות כאלו שאפשר לסמוך עליהן שיעזבו את המשפחה בשבת ויצטרפו. התירוץ היה בדיקה שהייתי צריכה לעשות ושעושים רק בשבת. וזה היה תירוץ נהדר להתנתק מהכל. אז הסתובבנו הרבה בת"א המוצפת גשם עד שמצאנו מסעדה פתוחה (לא להאמין, העיר ללא הפסקה היתה די שוממת). ניגבנו חומוס טוב במסעדה עממית, דיברנו שעות על הכל וחזרנו הביתה. מי אמר משהו בגנות ההתנתקות? כולנו צריכים להתנתק קצת לפעמים...
ואיך היתה השבת שלכם?

lili81

New member
שבת חתן..

אני הייתי בשבת חתן של מישפחתו של בעלי.. היה נחמד.. חמתי אמרה "אל תבשלי לשבת יהיה אוכל"... לא בשלתי.. היה אוכל מגעיל.. נושנוש אפילו לא נגע.. אני עוד אכלתי תפוחי אדמה אפויים.. שנינו שומרי שבת.. היינו דיי מורעבים כל השבת.. הגיע מוצ"ש פיצינו את עצמנו בפיצה.. חוץ מיזה היתה אחלה שבת שימשית..

maybesure

New member
בילויים

שישי - סידורים בעיר הסמוכה, וארוחת בוקר על מצוק מעל הים בגבעת אולגה בבית חנקין. שבת - טיול לקיסריה העתיקה, הים מדהים בתקופה הזו. המים צלולים והראות נהדרת כי האויר נקי מאבק. קפה של בוקריים באחת המסעדות בעיר. וכל זה הפעם עם הבנזוג. מעניין שבאזור הזה הכל הכל פתוח בשבת ואין בעיה למצוא איפה לשתות לאכול בכל הסגנונות והטעמים. נראה כאילו הצפון יותר שוקק מהמרכז. וגם לא ירדה טיפה של גשם. שבוע נפלא לכולנו.

Tully Is Here

New member
בכככככיייייייףףףףףףףףףףף!!!!!

חזרנו עכשיו עם האיש מה BABY SHOWER הראשונה (השנייה עוד שבועיים), והיה כיף. הדודות שלו אירגנו את המסיבה, והביאו לנו מלא מתנות והיתה עוגת שוקולד נפלאה, עם פו הדב כמובן, ולא נתנו לי לעשות כלום, רק לשבת ולהנות. ובגדים לתינוקות זה כזה דבר מתוק, רק בשביל זה שווה לעשות ילדים
ואפילו יצא לנו יום יפה. אז היתה אחלה שבת, אני מוכנה לכזאת כל שבוע

Tully Is Here

New member
כן, זה הפחד הזה מעין הרע

אני אישית מצאתי את זה מאוד נח, נרשמנו בשתי חנויות באינטרנט, אז כולם ידעו מה אנחנו רוצים וצריכים וכבר קיבלנו את רב הדברים.

ענתי 10

New member
היה בסה"כ נחמד ../images/Emo42.gif

השארנו את הילדים אצל אמא שלי, ויצאנו ל"דיקסי" (מסעדה בת"א) אח"כ ישנתי עד 9:30 בבוקר, מה שבדר"כ לא יוצא לי אף פעם. אחרי זה ניקיתי די בחפיף את הבית, כי היה יחסית נקי, הילדים הגיעו - אז הלכתי לישון עם הקטן (כי לבד הוא לא נרדם). אז גם ישנתי צהריים כמו שצריך, אח"כ נסענו לחמתי (כמו כל שבת), ולשם שינוי היה דווקא מאוד נחמד. חזרנו מאוחר, השכבנו את הילדים וראינו סרט "מארגנת החתונות". בקיצור, לא משהו מיוחד, אבל נחמד וקליל, העיקר בלי עצבים ועם הרבה שינה

שבת מנוחה

כל השבת נחתי ולא עשיתי כלום מהגחנון למיטה מהמיטה לגחנון ומידי פעם קפצתי למחשב לקרוא הודעות בפורומים מתחילה את השבוע עם יותר כוחות שיהיה לנו שבוע טוב שקט ומלא אהבה

אניטהא

New member
שבת שלום והחלמה../images/Emo122.gif

השבת הכי מעייפת וקשה שיכולה להיות כי התינוק המגודל (ניחשתם נכון-בן הזוג)חטף שפעת. אין, איו יותר גרוע מגבר חולה. כל היום רצה תשומת לב ופינוקים והתלונן על כך שלא אכפת לי ממנו ומצידי שיסבול. (מעניין שעל סקס הם לא מוותרים גם כשהם גוססים-למזלי)ובמוצ"ש לקחתי את הילדים לקנות נעליים כדי לנוח ממנו אז הוא לא הפסיק להתקשר שכואב לו ושנחזור כבר. למזלי זהו היום החופשי שלי ואני יכולה לנוח.. שבוע טוב!

lili81

New member
../images/Emo45.gif

כן גם אצלי זה כך.. למרות שכשהוא חולה ממש בא לי לפנק אותו.. אבל אני צריכה ממש לשכנע אותו לכוס תיי..

dominogrose

New member
איזה שבת עברה עליי...

קודם כל, יום שישי, אני וחבר שלי נפגשנו בערב. כמעט נפרדנו ואח"כ הלכנו לאכול במסעדה. יום שבת, כל היום הייתי באשליות שאני מדברת באינטרנט עם יובל בנאי. ובערב הלכתי שוב לחבר שלי. הוא רצה להפתיע אותי. אז הוא לקח אותי למסע קניות
חלומה של כל אישה... אבל לא שלי. (לא סובלת קניות) הגענו די מאוחר אז לא היה הרבה זמן. אבל מה שכן חבר שלי יצא משם עם מכנסיים אחד, 2 פוטרים ו 3 חולצות. ואני יצאתי עם...- כלום! מה שעיצבן אותי עוד יותר
אאמממ... וזהו בערך.

גם לי יש את אותה הפרעה

לא סובלת קניות לא אוהבת קניונים אולי משהו דפוק אצלנו?

michalul

New member
היתה לי הפרעה

שהייתי בת טיפשעשרה אבל היא עברה באופן כמעט מלא לצערי. כך שאני חושבת שיצאתן מורבחות...(זו לא שגיאת כתיב נכון?)

michalul

New member
מסיבת גיוס../images/Emo77.gif

לקראת גיוסו של אי בתחילת דצמבר אספו ההורים שלי את כל המשפחה - האחים שלי ואני + בני בנות זוג (האחיינית המתוקה ואמא שלה לא באו כי היא היתה חולה
). בכל מקרה נסענו לבית הארחה בבית ג'אן אצת משפחה דרוזית, אכלנו אוכל דרוזי מעולה ויום למחרת נסענו לעכו (יצאתי עם 2 צעיפים מתנה מאמא). ואפילו אני וחבר שלי הספקנו לקפוץ להורים שלו (גרים בצפון). בקיצור היתה אחלה שבת ועוד חזרנו הביתה ב - 21:00 כך שלא קמתי היום סחוטה...

למעלה