שאלה קטנה..../images/Emo35.gif
קודם כל - תבורכי עם הרעיונות שלך, נראה לי שאין לך מושג איך את מצילה אמהות ביומיום עם כל היצירתיות הזו, לא נראה לי שלכולן יש את הזמן להיכנס לפורום ולהודות לך לאחר הפעילות, בכל זאת אמהות בלי דקת זמן פנויה... וההצלה הזו שווה המון - אז שתבוא עלייך הברכה שוב. שנית כל, אני עם הבן שנה וחמש שלי הולכת לנסות לפחות חצי מהדברים שרשמת, בהתאם לגילו, אז תודה מראש... עכשיו לשאלה שלי ובבקשה לא לצחוק עליי, היא מתקשרת לכל פעם שאני רואה רעיונות למסיבת יומולדת וכו' וכל פעם אני רוצה לשאול ומתפדחת - לגבי הבועות סבון (שוב, גם בימי הולדת ופעילויות עם כמה ילדים): את מתכוונת פשוט לבקבוקים הקטנים שקונים ב- 2 שח בחנויות הדולר (ואז לקנות לפי כמות הילדים המשוערת...) או לצורה אחרת של יצירת בועות סבון? כלומר, אפשר לעשות את זה עם גיגית, מים וסבון? לזה את מתכוונת בכלל? ואם כן - כמה מים וכמה סבון, יש איזה יחס כלשהו? ואולי הכוונה למשהו אחר ואני בכלל לא בכיוון?
אני פשוט רואה שתמיד מעלים את זה כאן כרעיון לפעילות, זה נראה לי מגניב, אני ממש אוהבת את זה כילדה וכבוגרת... אבל אפ פעם לא סגורה שאני מבינה למה כולן מתכוונות ואיך דבר כזה מעסיק ילדים ליותר מ- 5 דקות? תודה מראש...